ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Παππάς: «Χθες ψήφισα τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά αλλά τώρα θα στηρίξω τον Κώστα Ζαχαριάδη»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η επόμενη μέρα και το κόμμα για το οποίο παλεύουμε απαιτούν σεβασμό των αποφάσεων και αξιοπιστία προς την κοινωνία»

Ν.Παππάς: «Χθες ψήφισα τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά αλλά τώρα θα στηρίξω τον Κώστα Ζαχαριάδη»

Ο βουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς ψήφισε υπέρ του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για τον δήμο της Αθήνας στην χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Ωστόσο, όπως διευκρινίζει σε ανάρτησή του, θα στηρίξει τον Κώστα Ζαχαριάδη, που πλειοψήφησε.

Σε ανάρτησή του, ο Ν.Παππάς αναφέρει ότι με δεδομένη τη μεταβατική περίοδο που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις κρίσιμες συνθήκες, θωρεί υποχρέωσή του να δημοσιοποιήσει τη στάση του στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Ακόμα τονίζει: «Στη χθεσινή ψηφοφορία ψήφισα υπέρ της στήριξης του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για τον Δήμο της Αθήνας. Η επιλογή που πλειοψήφισε ήταν αυτή του Κώστα Ζαχαριάδη. Θα τη στηρίξουμε όλοι και όλες».

Και καταλήγει: «Η επόμενη μέρα και το κόμμα για το οποίο παλεύουμε απαιτούν σεβασμό των αποφάσεων και αξιοπιστία προς την κοινωνία. Διαδικασίες σεβαστές από όλους και όλες, έγκυρες και συμμετοχικές, με το βλέμμα στραμμένο πάντα σε νικηφόρες επιλογές και στην απαραίτητη διεύρυνση σε κοινωνικό επίπεδο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Παππά

Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι σε μεταβατική περίοδο και οι συνθήκες είναι κρίσιμες, θεωρώ υποχρέωσή μου να δημοσιοποιήσω τη στάση μου στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Στη χθεσινή ψηφοφορία ψήφισα υπέρ της στήριξης του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για τον Δήμο της Αθήνας.

Η επιλογή που πλειοψήφισε ήταν αυτή του Κώστα Ζαχαριάδη. Θα τη στηρίξουμε όλοι και όλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επόμενη μέρα και το κόμμα για το οποίο παλεύουμε απαιτούν σεβασμό των αποφάσεων και αξιοπιστία προς την κοινωνία. Διαδικασίες σεβαστές από όλους και όλες, έγκυρες και συμμετοχικές, με το βλέμμα στραμμένο πάντα σε νικηφόρες επιλογές και στην απαραίτητη διεύρυνση σε κοινωνικό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.