Επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη στην Γλυφάδα – Συνομίλησε με κατοίκους – Πήγε στο ΑΤ να στηρίξει τους αστυνομικούς

Επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη στην Γλυφάδα – Συνομίλησε με κατοίκους – Πήγε στο ΑΤ να στηρίξει τους αστυνομικούς

Επίσκεψη στην Γλυφάδα πραγματοποίησε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου αρχικά προσκύνησε στην Μητρόπολη των πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που εορτάζονται σήμερα και εν συνεχεία συνομίλησε με κατοίκους της πόλης σε γνωστή καφετέρια της περιοχής.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά», Νίκος Νικολάου (πρώην διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών) και Αναστάσιος Βίγλας (στρατηγός ε.α.), τον υποδέχθηκαν ως εκπρόσωποι του υποψήφιου δημάρχου Τάσου Γκουριώτη και του εξέθεσαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος ειδικά στο τομέα της ασφάλειας.

Μάλιστα ο Α.Βίγλας τον προέτρεψε να επισκεφθεί το μοναδικό-πλέον-αστυνομικό τμήμα της πόλης για να ενημερωθεί από «πρώτο χέρι» για τον αγώνα που δίνουν οι αστυνομικοί της περιοχής και ο διοικητής του, κατά του κύματος εγκληματικότητας που σαρώνει την Γλυφάδα, παρά τις τεράστιες ελλείψεις που έχει το ΑΤ σε προσωπικό και μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κ.Μητσοτάκης, αποδέχθηκε την πρόταση και εκτός προγράμματος, πήγε στο ΑΤ Γλυφάδας, όπου συνομίλησε με το προσωπικό του και άκουσε από «πρώτο χέρι» το τι αντιμετωπίζουν καθημερινά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.