ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Μανωλάκος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν το καταφύγιο στο οποίο θα στραφούμε όταν έρθουν τα δύσκολα»

Ν.Μανωλάκος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν το καταφύγιο στο οποίο θα στραφούμε όταν έρθουν τα δύσκολα»

Ο Νίκος Μανωλάκος, αντιστράτηγος ε.α., επίτιμος διοικητής ΑΣΔΕΝ και βουλευτής της ΝΔ, επισήμανε το αξιόλογο επιχειρησιακό επίπεδο των Ενόπλων Δυνάμεων τονίζοντας βέβαια, πως απαιτείται περαιτέρω ενίσχυση στους τομείς άμυνας και εξοπλισμών καθώς όπως είπε «οι ένοπλες δυνάμεις αποτελούν το καταφύγιο στο οποίο θα στραφούμε όταν έρθουν τα δύσκολα».

Μιλώντας για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2020 που ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής και ειδικότερα για τις δαπάνες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου διαπιστώθηκε ευρύτατη συναίνεση σημείωσε πως «όσα χρήματα και να διαθέσεις, την χρονική αυτή περίοδο, δεν θα θεωρηθούν ποτέ σπατάλη, γιατί η Άμυνα και η Ασφάλεια της Πατρίδας είναι πάνω απ’ όλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όποιος υποστηρίξει ότι έχει βρει τη μαγική εκείνη συνταγή, που θα καταφέρει και θα ανατρέψει όλα τα αρνητικά της οικονομίας, χωρίς κανένα σοβαρό αντίκτυπο σε καμία κοινωνική ομάδα, ψεύδεται. Κανένας μας σήμερα εδώ δεν ισχυρίζεται ότι λύσαμε όλα μας τα προβλήματα» ανέφερε σε άλλο σημείο ο κ. Μανωλάκος για να υπογραμμίσει σε άλλο σημείο «ότι οι ένοπλες δυνάμεις παρά τη δεκαετή κρίση και τις περικοπές, κατάφεραν να κρατηθούν σε αξιόλογο επιχειρησιακό επίπεδο αγόγγυστα, με καθημερινό αγώνα και προσωπικές θυσίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.