Κ.Μητσοτάκης προς «γαλάζιους» βουλευτές: «​Ας μείνουμε στο σπίτι για να ανταμώσουμε πάλι υγιείς και δυνατοί»

Κ.Μητσοτάκης προς «γαλάζιους» βουλευτές: «​Ας μείνουμε στο σπίτι για να ανταμώσουμε πάλι υγιείς και δυνατοί»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε μήνυμα προς τους βουλευτές της ΝΔ να αποτελέσουν παράδειγμα αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας από την πανδημία τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας της «γαλάζιας» ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου διαβίβασε στους βουλευτές της πλειοψηφίας την σύσταση – εντολή του πρωθυπουργού να συνεχίσουν την υπεύθυνη στάση τους και την Μεγάλη Εβδομάδα, να κάνουν πράξη το “μήνυμα αγάπης” και να αποφύγουν μετακινήσεις, συναντήσεις και εκκλησιασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμα που έλαβαν οι «γαλάζιοι» βουλευτές έχει ως εξής:

«Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι … Είναι αυτονόητο ότι οφείλουμε να λειτουργούμε ως παράδειγμα στους συμπολίτες μας. Κατά συνέπεια,αυτές τις Άγιες μέρες, δεν μετακινούμαστε σε κανένα προορισμό, δεν συμμετέχουμε σε συναντήσεις φίλων και γνωστών, δεν πάμε στις Εκκλησίες μας.

​Είναι υποχρέωση μας αλλά και ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε πράξη το μήνυμα της αγάπης, στη σημερινή δύσκολη για όλους μας συγκυρία.

​Εύχομαι καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, και του χρόνου με υγεία! Σταύρος Καλαφάτης Γενικός Γραμματέας Κ.Ο»

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός στο πρόσφατο διάγγελμά του τόνισε ότι αν ο Απρίλιος είναι ο κρισιμότερος μήνας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί την λεπτή κόκκινη γραμμή που χωρίζει την νίκη από την καταστροφή.

​Εξήγησε επίσης πως «Με τον τρόπο της αυτή η Μεγάλη Εβδομάδα αποκτά μια ξεχωριστή πνευματικότητα. Μας φέρνει αντιμέτωπους με τους φόβους μας, αλλά και τις προσδοκίες μας. Μας ωθεί να μείνουμε ταπεινοί και να αναλογιστούμε τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Ας μείνουμε, λοιπόν, στο σπίτι. Για να ανταμώσουμε πάλι, υγιείς και δυνατοί, όταν περάσει η τρικυμία. Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές. Γιατί μια κλωστή χωρίζει τη νίκη απ’ την καταστροφή: Αν δεν τηρήσουμε μέχρι τέλους τις συμβουλές των ειδικών, μπορεί να διαλύσουμε όσα πετύχαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.