ΝΔ για Τσίπρα για το «στήσιμο μαγαζιού»: «Ως πότε θα κρατά το στόμα του κλειστό;»

ΝΔ για Τσίπρα για το «στήσιμο μαγαζιού»: «Ως πότε θα κρατά το στόμα του κλειστό;»

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με αφορμή σχετικά σημερινά δημοσιεύματα επισημαίνει ότι «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μένει σιωπηλός, οφείλει απαντήσεις».

«Τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως αποκαλύπτουν τα σχέδια των Τσίπρα – Παππά για το στήσιμο του “μαγαζιού”. Υπόγειες διαδρομές χρήματος, μέσω off shore και εικονικών συναλλαγών με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Καλογρίτσα, τον «βασιλιά» των off shore Αρτ. Αρτεμίου, την Attica Bank και δημοσιογράφους “κολλητούς” του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ, συνθέτουν ένα σκοτεινό παρακρατικό σύστημα» τονίζεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας η οποία καταλήγει: «Ως πότε ο λαλίστατος, κατά τα άλλα κ. Τσίπρας, θα συνεχίσει να κρατά το στόμα του κλειστό; Οφείλει απαντήσεις» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημερινό τους φύλλο τα «Παραπολιτικά» κάνει λόγο για τις σχέσεις του Χρήστου Καλογρίτσα µε τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και την οικογένειά του, τον Νίκο Παππά και άλλους πρωτοκλασάτους υπουργούς, όπως τον Χρήστο Σπίρτζη αλλά και τον Πάνο Καµµένο (µε τους οποίους ήταν και κουµπάροι). Μάλιστα, αποκαλύπτει και μυστική συνάντηση Καλογρίτσα-Τσίπρα παρουσία Παππά-Βαξεβάνη-Αρβανίτη, μία ημέρα πριν την απόσυρση Καλογρίτσα από τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας. Επίσης, ο «Φιλελεύθερος» έχει ρεπορτάζ με τον Κύπριο Αρτέμη Αρτεμίου, που είχε συνοδεύσει τον Παππά στη Βενεζουέλα και είχε ως φορολογικό εκπρόσωπο τον Μανώλη Πετσίτη, στενό φίλο του Παππά. Ο κ.Αρτεμίου παρουσιάζεται ως σύνδεσμος και κομμάτι του παζλ, που σχηματίζει την εικόνα μίας υπόθεσης διακίνησης κεφαλαίων με άγνωστο αποδέκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.