Α. Σαμαράς: «Ήθελαν να βάλουν φυλακή 2-3 για να κερδίσουν τις εκλογές»

Α. Σαμαράς: «Ήθελαν να βάλουν φυλακή 2-3 για να κερδίσουν τις εκλογές»

O πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη Βουλή για το πόρισμα της προανακριτικής που ζητά την ποινική δίωξη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την Novartis δήλωσε, «ήθελαν να εφαρμόσουν στην πολιτική το νόμο της ζούγκλας: Να βάλουν φυλακή 2-3 για να κερδίσουν τις εκλογές».

Ο κ. Σαμαράς έκανε αναφορά στις καταγγελίες των «κουκουλοφόρων» μαρτύρων και στις ενέργειες των εισαγγελέων, τονίζοντας πως όταν έψαξε στη δικογραφία να βρει τι ερώτηση έκαναν ο εισαγγελείς στο μάρτυρα δεν βρήκε τίποτα, είτε «οι εισαγγελείς εκμαίευαν από τους μάρτυρες ακόμα πιο επιβαρυντικές καταγγελίες από τα ήδη εξωφρενικά που είχαν καταθέσει».

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι «γι’ αυτό μίλησα εξ αρχής για συμμορία, είχα υποχρέωση να αντιδράσω, ήξερα και πού το πήγαιναν: Ήθελαν να πάνε στις εκλογές με κορυφαία στελέχη της ΝΔ υπό κατηγορία».

«Φανταστείτε τι θα γινόταν να πηγαίναμε σε εκλογές με 2-3 από εμάς προφυλακισμένους» είπε.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι η αντίδρασή του, διά της νομικής οδού, ήταν μονόδρομος. «Το «μέχρι τέλους» είναι στάση ζωής, απαιτεί ένα κώδικα αξιών που εσείς δεν έχετε».

«Στις 18 Μαΐου 2018 είχα πει ότι επί λέξει ότι έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, αλλά εσείς είστε όμηροι του Παπαγγελόπουλου» είπε ο κ. Σαμαράς και σημείωσε ότι από την προανάκριση και μόνο προκύπτουν 8 κατηγορίες κατά του κ. Παπαγγελόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην πραγματικότητα δεν σας κυνηγάει ο Σαμαράς, οι δικοί σας σας κυνηγάνε» υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.