ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χ.Ταραντίλης για την άρνηση Α.Σαμαρά να ψηφίσει μνημόνια συνεργασίας με Σκόπια: «Γνωστές εδώ και καιρό οι θέσεις του»

Χ.Ταραντίλης για την άρνηση Α.Σαμαρά να ψηφίσει μνημόνια συνεργασίας με Σκόπια: «Γνωστές εδώ και καιρό οι θέσεις του»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, σχολίασε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών την άρνηση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσει τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια.

Ο κ. Ταραντίλης κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σημείωσε πως η θέση αυτή του κ. Σαμαρά, τόσο για το μνημόνια συνεργασίας όσο και για τα ελληνοτουρκικά είναι γνωστή.

«Ο κύριος Σαμαράς είναι πρώην πρωθυπουργός και οι θέσεις του για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι γνωστές εδώ και πολύ καιρό» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας στην «Καθημερινή» προανήγγειλε ότι θα καταψηφίσει τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια, όταν αυτά έρθουν στη Βουλή.

«Ούτε το πρόβλημα λύθηκε, ούτε κανένα καλό είδε η Ελλάδα. Μόνο μια αφόρητη εθνική ζημιά δίνοντας όνομα, ταυτότητα, γλώσσα. Τι περιμένετε λοιπόν να κάνω;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης, λίγο πριν από τη συνάντηση των διπλωματικών αποστολών Ελλάδας και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, υποστήριξε πως «με «πειρατές» δεν κάνεις διάλογο, ενώ «τον επεκτατιστή δεν τον κατευνάζεις γιατί έτσι γίνεται πιο αδίστακτος».

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς εναντιώνεται και στην ενδεχόμενη προσφυγή στη Χάγη που έχει προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστηρίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο «θα παραιτηθούμε εξ αρχής, μόνοι μας, από όλα όσα προβλέπει υπέρ μας το Διεθνές Δίκαιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.vimeo.com/500876670

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.