ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Α.Γεωργιάδης: Όταν έκανε επίθεση στην Ν.Μπακογιάννη – «Η κυρία αυτή μπήκε σε αυτή τη θέση από τις ΗΠΑ» (βίντεο)

«Κάνει τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας», δήλωσε ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ

Α.Γεωργιάδης: Όταν έκανε επίθεση στην Ν.Μπακογιάννη – «Η κυρία αυτή μπήκε σε αυτή τη θέση από τις ΗΠΑ» (βίντεο)

Στο στόχαστρο του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ήταν πριν κάποια χρόνια η Ντόρα Μπακογιάννη που πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στη Ροδόπη. 

Μεταξύ άλλων κατηγορούσε την τότε υπουργό Εξωτερικών ότι είχε αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας, ενώ υποστήριζε ότι διορίστηκε από τις ΗΠΑ.

«Θα απαγόρευα δια νόμου να είσαι υπουργός Ελλάδος και να λέγεσαι Ντόρα. Απεμπολείς το όνομα Θεοδώρα και το κάνεις Ντόρα;» έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω της εκπομπής του και συνέχιζε:

«Η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας. Μία Τουρκία που σκοτώνει έναν Έλληνα πιλότο, καταστρέφει το αεροπλάνο του, κάνει παραβιάσεις νυχθημερόν, μας ζητάει τα ρέστα για το F16, και πάει η κυρία Μπακογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κυρία αυτή μπήκε σε αυτή τη θέση από τις ΗΠΑ, αυτοί την διόρισαν, είναι βέβαιο ότι ο Καραμανλής δεν την ήθελε, έχει μπει για να κάνει ζημιά. Όσο γρηγορότερα φύγει, τόσο το καλύτερο. Η κυρία Μπακογιάννη σε αυτή τη θέση που βρίσκεται καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη» τόνιζε ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.