ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εκλογές 2023: Ο Ν.Παναγιωτόπουλος «έσπασε» ρεκόρ στην Καβάλα

Συγκέντρωσε 25.340 σταυρούς

Εκλογές 2023: Ο Ν.Παναγιωτόπουλος «έσπασε» ρεκόρ στην Καβάλα

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ήταν ένας από τους «νικητές» της εκλογικής αναμέτρησης, καθώς συγκέντρωσε 25.340 σταυρούς, δηλαδή το 75% από τις 34.290 ψήφους της ΝΔ στην Καβάλα. 

Υπάρχουν πολλοί μάλιστα που βλέπουν και τις ποιοτικές αναλύσεις στην κατανομή των σταυρών, λαμβάνοντας υπόψιν μονοσταυρίες και διαφορές μετά των άλλων υποψηφίων, και εκτιμούν ότι χάρη στην προεκλογική στρατηγική του Υπουργού Εθνικής Άμυνας η Νέα Δημοκρατία κατέκτησε το 43,65% έναντι 16,1% του ΣΥΡΙΖΑ και 11,3% του ΠΑΣΟΚ.

Το ποσοστό 75% είναι το μεγαλύτερο που κατακτά υποψήφιος, εκτός από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις τρεις εκλογικές περιφέρειες που κατέβηκε, αλλά και του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία.

Ένα επίσης ενδιαφέρον ποιοτικό στοιχείο είναι το σύνολο των σταυρών που συγκέντρωσε χθες ο κ. Παναγιωτόπουλος, συγκριτικά με το 2019. Αν και τότε ήταν πάλι πρώτος στην εκλογική περιφέρεια της Καβάλας, είχε πάρει 13,5 χιλιάδες σταυρούς, ενώ τώρα διπλασίασε τη δύναμή του.

Κι όπως είδαμε από το σύνθημα «Και συνεχίζουμε» που υιοθέτησε ο Υπουργός κατά την προεκλογική εκστρατεία του, έπεται ενδιαφέρουσα συνέχεια εν όψει του δευτέρου γύρου των εκλογών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.