ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η πρώτη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη νίκη – «Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα»

Ο πρόεδρος της ΝΔ υποσχέθηκε πως θα είναι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

Η πρώτη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη νίκη – «Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα»

Την πρώτη του ανάρτηση μετά τη μεγάλη νίκη του στις εκλογές έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να ευχαριστήσει τους πολίτες που του έδωσαν ισχυρή εντολή και υποσχέθηκε πως θα είναι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, πιστός στο εθνικό του καθήκον με σχέδιο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά.

Η ανάρτηση του Κ.Μητσοτάκη

Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα. Σας υπόσχομαι πως θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Και οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται το κράτος δίπλα τους σε κάθε δυσκολία.

Ευχαριστώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη τους. Τώρα νιώθω βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σχέδιο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.