ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κ.Μητσοτάκης: Τηλεφώνησε σε influencer που εξέφρασε την οργή της για τις δηλώσεις του Σ.Πνευματικού (βίντεο)

«Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον Κ.Μητσοτάκη και δεν κάνω πλάκα» έλεγε η Ρεγγίνα Μακέδου

Κ.Μητσοτάκης: Τηλεφώνησε σε influencer που εξέφρασε την οργή της για τις δηλώσεις του Σ.Πνευματικού (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στην Ρεγγίνα Μακέδου, λίγη ώρα αφότου εκείνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, μέσω του οποίου εξέφραζε την οργή της για τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού. 

Εδώ να σημειώσουμε ότι η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μια γυναίκα που αντιπροσωπεύει τον ρόλο της «influencer» όπως θα έπρεπε να είναι. Μια γυναίκα που δίνει την δική της μάχη με την λευχαιμία, μοιράζεται τον αγώνα της και δίνει κουράγιο και υποστήριξη μέσα από τις αναρτήσεις της στους ανθρώπους που νοσούν. Μια γυναίκα παράδειγμα προς μίμηση που δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε και ακόμα παλεύει, κερδίζοντας μάχες.

Η Ρεγγίνα λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok μέσω του οποίου ζητούσε απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ποιος αποφασίζει ότι πρέπει «να τραβήξει γραμμή», αναφερόμενη στις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού.

«Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω… Πώς λέγεται γιατρός αυτός ο “κύριος”… Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει πόσο θα παλέψω; Έχω, έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή! Νιώθω αηδία… όχι στεναχώρια! Νιώθω ντροπή όχι θυμό! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας! Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη και δεν κάνω πλάκα! Προσβάλετε εμάς και τους ήρωες θεράποντες ιατρούς μας!» λέει στο βίντεό της.

Άμεσα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με νέα της ανάρτηση, την κάλεσε στο τηλέφωνο για να της πει ότι δεν συμφωνεί με τις δηλώσεις του και λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο Πνευματικός βγήκε από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.