ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Παπαδημητρίου για την κόντρα με τον Β.Κικίλια: «Δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε»

«Ξεκίνησε από μια παρεξήγηση»

Μ.Παπαδημητρίου για την κόντρα με τον Β.Κικίλια: «Δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε»

O πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου μίλησε για την κόντρα του με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια. 

Ο πολιτικός μίλησε για το περιστατικό με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια και δήλωσε πώς δεν έχει να λύσει κάτι πια και ότι επρόκειτο για… παρέξηγηση.

«Δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε. Όταν θα το σκεφτεί λίγο πιο ώριμα, μπορεί να κάνει ένα τηλέφωνο και βεβαίως και θα τα βρούμε διότι νομίζω ότι ήταν μια παραφορά της στιγμής που ξεκίνησε από μια παρεξήγηση για το τι έλεγα εγώ εκείνη τη στιγμή», ανέφερε αρχικά.

«Ούτε του απευθύνθηκα ούτε ποτέ θα του απευθυνόμουν και εν πάση περιπτώσει εμείς οι δημοσιογράφοι, το ξέρετε πολύ καλά, από ευκαιρίες αν θέλουμε να την πούμε σε έναν πολιτικό έχουμε πολλές. Άρα δεν θα το έκανα ποτέ με αυτόν τον τρόπο και δεν το εννοούσα με τον τρόπο που το κατάλαβε. Ας πούμε λοιπόν ότι ήταν μια παρεξήγηση, η οποία όμως αποκάλυψε μια πτυχή του χαρακτήρα του Βασίλη Κικίλια η οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστη σε μένα και από εκεί και πέρα είναι θέμα του Μητσοτάκη να το κρίνει, αυτός φτιάχνει την κυβέρνηση του», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τρύφων Αλεξιάδης του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Θέλω να δηλώσω την συμπαράσταση μου στην επίθεση που δέχθηκε ο κ. Παπαδημητρίου και να τονίσω την ανάγκη ο δημοσιογραφικός χώρος να συμπαρασταθεί σε ένα μέλος του όταν δέχεται μια τέτοια επίθεση. Και όχι αυτό να είναι επιλεκτικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.