ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με την ομιλία του Κ.Μητσοτάκη θα πέσει σήμερα η «αυλαία» στο 15ο συνέδριο της ΝΔ

Λίγο νωρίτερα θα μιλήσουν η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Μαργαρίτης Σχοινά

Με την ομιλία του Κ.Μητσοτάκη θα πέσει σήμερα η «αυλαία» στο 15ο συνέδριο της ΝΔ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 12 το μεσημέρι, θα πέσει σήμερα Κυριακή (7/4) η «αυλαία» στο 15ο συνέδριο της ΝΔ.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα θα μιλήσουν η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής Μαρίας Συρεγγέλα, του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννη Πλακιωτάκη, του αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και της υποψήφιας του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.

Πριν από τη λήξη των εργασιών του 15ου Συνεδρίου της ΝΔ, θα απευθύνει ομιλία προς το σώμα των συνέδρων ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εγκώμια Βέμπερ για Μητσοτάκη

Χθες, κατά τη δεύτερη ημέρα του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε ο επικεφαλής του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ. Στην ομιλία του ο Μ. Βέμπερ έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα πρωθυπουργού τον οποίο ευχαρίστησε για την συνεισφορά του, λέγοντας ότι είναι από τους πλέον ισχυρούς ηγέτες των 27 της ΕΕ.

«Αγαπητοί φίλοι, σήμερα εορτάζετε τα 50 χρόνια σας. Το 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεψε στην Ελλάδα για να αποκαταστήσει τη δημοκρατία. Ήξερε ότι η Ευρώπη δεν ήταν απλώς ένας αρχαίος ελληνικός μύθος. Ήταν το μέλλον μιας δημοκρατικής και ευημερούσας Ελλάδας.

Ενώ οι Έλληνες Σοσιαλιστές έκαναν εκστρατείες κατά της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ, ο Καραμανλής ίδρυσε ένα νέο πολιτικό κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία, για να πολεμήσει για την Ευρώπη. Στη Βουλή είπε “η Ελλάς, πολιτικά, αμυντικά, οικονομικά, πολιτιστικά, ανήκει εις την Δύσιν”» ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το ισχυρότερο κόμμα στην Ελλάδα και το ΕΛΚ είναι το ισχυρότερο κόμμα στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σημείωσε: «Πάντα στεκόσουν απέναντι στον Ερντογάν για να προστατεύσεις τα σύνορα της Ευρώπης. Και στην Αίγυπτο, πριν από μερικές εβδομάδες, με τη φίλη μας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, την πρόεδρο της Επιτροπής, δείξατε ότι η Ευρώπη μπορεί να έχει ασφαλή σύνορα και να διαχειριστεί τη μετανάστευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κρατικές αρχές είναι εκείνες που αποφασίζουν ποιοι μπαίνουν στην Ευρώπη, όχι οι λαθρέμποροι. Κανείς δεν μπορεί να εκβιάσει την ΕΕ, χάρη στην ισχυρή ελληνική κυβέρνηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.