ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μέχρι και ο Δ.Αβραμόπουλος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση

Διαφοροποιείται από τη θέση της κυβέρνησης στο θέμα του μεταναστευτικού

Μέχρι και ο Δ.Αβραμόπουλος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση

Μέχρι και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο λοιπόν ξεθάβουν τώρα διάφοροι κύκλοι στην προσπάθειά τους να πιάσουν ένα μικρό στασίδι στην επόμενη ημέρα, τη χωρίς Κ.Μητσοτάκη.

Συνέντευξη λοιπόν του «πρώην Ευρωπαίου επίτροπου» στην ιταλική La Stampa όπου με το γνωστό ύφος… 100 καρδιναλίων που τον χαρακτηρίζει δηλώνει ότι «Η ασφάλεια και η προστασία των συνόρων πρέπει πάντα να συμβαδίζουν με τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του διεθνούς δικαίου, που αποτελούν και την κύρια βάση στην οποία στηρίζεται η Ευρώπη».

Με άλλα λόγια ακόμα και αυτός άρχισε να  κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση αντιλαμβανόμενος από τη μια ότι τα πολιτικά ψωμιά της  τελειώνουν και από την άλλη ότι η Ευρώπη έχει πλέον αποφασίσει να αναζητήσει «διάδοχη λύση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.