ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέες «βολές» από τη ΝΔ κατά του Σ.Κασσελάκη: «Εμφανίζεται σαν αντίγραφο του Τσίπρα σε εκδοχή influencer»

Η ΝΔ προτρέπει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον ελεύθερό του χρόνο στο στρατό να αναζητήσει τις απαντήσεις που οφείλει

Νέες «βολές» από τη ΝΔ κατά του Σ.Κασσελάκη: «Εμφανίζεται σαν αντίγραφο του Τσίπρα σε εκδοχή influencer»

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει ότι «ο κ. Κασσελάκης εμφανίζεται σαν αντίγραφο του κ. Τσίπρα σε εκδοχή influencer».

Ακόμα προτρέπει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον ελεύθερό του χρόνο στο στρατό να αναζητήσει τις απαντήσεις που οφείλει.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για Κασσελάκη

Σε μια ακόμη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο κ. Κασσελάκης, σε πλήρη σύγχυση, είπε σήμερα τα πάντα και τα αντίθετά τους.

Εμφανίστηκε σαν αντίγραφο του κ. Τσίπρα σε εκδοχή influencer.

Δήλωσε εμπιστοσύνη στον καταδικασμένο 13-0 Νίκο Παππά και τον καθ’ έξιν υβριστή Παύλο Πολάκη, που υπόσχεται – κόντρα σε κάθε έννοια κράτους δικαίου – πως η “δεύτερη φορά αριστερά θα είναι αλλιώς”.

Απέδειξε ότι άλλα λέει τη μία και άλλα την άλλη για τη παραβίαση του νόμου που οι ίδιοι ψήφισαν, σε ό,τι αφορά τις εταιρείες του στις Η.Π.Α. και το δάνειο που έδωσε προς τα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Επανέλαβε ακοστολόγητες υποσχέσεις αντιγράφοντας το “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης” του προκατόχου του, που κατέληξε σε καταιγίδα φόρων, περικοπή συντάξεων και στραγγαλισμό της μεσαίας τάξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Του ευχόμαστε στον ελεύθερο χρόνο που θα έχει στη θητεία του, αντί να διαβάζει τα βιογραφικά των υποψηφίων του, να αναζητήσει τις απαντήσεις που οφείλει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.