ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Μουρούτης υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωκλογές

Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Μουρούτης υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωκλογές

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς Ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου θα είναι ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Μουρούτης.

Ο εκδότης και δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Γιώργος Μουρούτης είναι εκδότης και δημοσιογράφος. Είναι Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ThePresident.gr, σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ONE καθώς και επικεφαλής του Εκδοτικού Οίκου ΑΘens Bookstore Publications που μεταξύ άλλων έχει τα εκδοτικά δικαιώματα του Barack και της Michelle Οbama.

Ο κ. Μουρούτης έχει μακρά εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, ενώ την περίοδο 2012-2015 διετέλεσε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την περίοδο 2009-2012 διευθυντής του Γραφείου τύπου της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει σπουδάσει Marketing Management στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Ιστορία Αρχαιολογία και Τέχνη στο Αν.Παν/μιο Κύπρου, είναι κάτοχος diploma στο Digital Marketing από το Alba, και μεταπτυχιακός φοιτητής πολιτικών επιστημών στο Παν. Πελοποννήσου. Είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, της ΕΣΠΗΤ και του ΔΣ του Ιστορικού Συλλόγου Οι φίλοι του Αγίου Όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.