ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Π.Μαρινάκης: Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

Τι είπε για την αποψινή ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας

Π.Μαρινάκης: Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

«Η Ελλάδα παραμένει μία σταθεροποιητική δύναμη στην ευρύτερη περιοχή», είπε ο Παύλος Μαρινάκης αναφορικά με τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει κλιμάκωση.

«Η ελληνική θέση έχει περιγραφεί αναλυτικά και διεξοδικά μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, είμαστε σε απόλυτη επιφυλακή, η Ελλάδα παραμένει μία σταθεροποιητική δύναμη στην ευρύτερη περιοχή», διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο briefing των πολιτικών συντακτών. «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει κλιμάκωση, σε κάθε περίπτωση έχουμε αποδείξει ότι έχουμε το μηχανισμό για να ανταπεξέλθουμε, όπως λόγου χάριν στο μέτωπο του μεταναστευτικού. Επίσης, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει ότι σε περιπτώσεις διεθνών κρίσεων δεν αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους».

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την αποψινή ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι μέσα από τις 42 άξιες γυναίκες και άξιους άνδρες του ευρωψηφοδελτίου η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή στο εξωτερικό, αλλά και σε ζητήματα καθημερινότητας. Ο κ. Μαρινάκης επέμεινε ότι ισχυρή εκπροσώπηση της ΝΔ σημαίνει μετρήσιμα αποτελέσματα, όπως το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και η διατήρηση των θέσεων εργασίας εν καιρώ πανδημίας. «Από την άλλη πλευρά, συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, έχουμε αυτούς, που προσπαθούν να μπλοκάρουν κοινοτικά κονδύλια προς τη χώρα μας».

Στο μέτωπο της τραγωδίας στα Τέμπη, ο Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε πως δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη και κανένα στοιχείο, που να επιβεβαιώνει τις θεωρίες συνωμοσίας.

Σε ερώτηση για τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη περί μηδενισμού ΦΠΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι δεν δόθηκε απάντηση για το πώς θα γίνει ο μηδενισμός και σχολίασε: «Είτε πρόκειται για κινήσεις εντυπωσιασμού που ποτέ δε θα γίνουν πραγμαικότητα ή υποκρύπτουν περισσότερους φόρους. Αντί για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε επιβάρυνση και άλλοι 27 φόροι και στην πράξη είδαμε ότι η λογική για λεφτόδεντρα οδηγεί στο χείλος του γκρεμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με την κλιματική κρίση και τις 472 αγροτοδασικές πυρκαγιές που οδήγησαν και σε 24 συλλήψεις ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι προστίθενται 700 δασοπυροσβέστες και οι μονάδες δασοκομάντος από 6 γίνονται 16 ενώ υπενθύμισε ότι πλέον ο εμπρησμός είναι έγκλημα που τιμωρείται με ισόβια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.