ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

«Ρωτάτε τον λάθος άνθρωπο»: Η απάντηση του Κ.Μητσοτάκη σε ερώτηση για την παραίτηση Α.Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός ερωτήθηκε εκ νέου για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ρωτάτε τον λάθος άνθρωπο»: Η απάντηση του Κ.Μητσοτάκη σε ερώτηση για την παραίτηση Α.Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής Τύπου που παρέθεσε μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ρωτάτε λάθος άνθρωπο, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο», ήταν η χαρακτηριστική φράση του κ. Μητσοτάκη, που αποδεικνύει πως ο πρωθυπουργός δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια στην πολυσυζητημένη υπόθεση της παραίτησης του κ. Τσίπρα.

Ο ίδιος έσπευσε δε να διευκρινίσει πως σε αυτή τη φάση προέχει η υλοποίηση του κυβερνητικού έργου με μεγάλη ταχύτητα, ερωτηθείς αν τώρα ανοίγει ο δρόμος συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, ώστε να δημιουργηθεί ένας ευρύτερος κεντροαριστερός πόλος. «Αυτά αφορούν την αξιωματική αντιπολίτευση και την αντιπολίτευση, εγώ μπορώ να μιλήσω για τη ΝΔ», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, κλείνοντας την όποια συζήτηση.

«Θα είμαστε στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα για τις προγραμματικές δηλώσεις και εκεί θα βγάλουμε κι εμείς κάποια πρώτα συμπεράσματα, για το πως θα μας αντιμετωπίσει η αντιπολίτευση», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ μπορώ να μιλήσω για τη Νέα Δημοκρατία, για τη μεγάλη διεύρυνση που πετύχαμε και για το εκλογικό αποτέλεσμα που αποτυπώνει αυτή τη δυνατότητά μας να συνενώσουμε στη Νέα Δημοκρατία προοδευτικές δυνάμεις που μπορεί να μην είχαν στο παρελθόν επιλέξει τη Νέα Δημοκρατία. Τα υπόλοιπα που αφορούν την αξιωματική αντιπολίτευση και την αντιπολίτευση, θα τα δούμε εν καιρώ. Το μέλημά μου τώρα είναι να υλοποιήσουμε το κυβερνητικό έργο με μεγάλη ταχύτητα. Θα είμαστε στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα για τις προγραμματικές δηλώσεις και εκεί θα βγάλουμε κι εμείς κάποια πρώτα συμπεράσματα για το πως θα μας αντιμετωπίσει η αντιπολίτευση», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.