ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Κασσελάκης: Το Μαξίμου διαψεύδει ότι ήταν συνεργάτης του Κ.Μητσοτάκη

Το είχε υποστηρίξει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης

Σ.Κασσελάκης: Το Μαξίμου διαψεύδει ότι ήταν συνεργάτης του Κ.Μητσοτάκη

Το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης υπήρξε συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που ισχυρίστηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με δημόσιες τοποθετήσεις τους. 

Υπενθυμίζεται ότι το στέλεχος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης υπήρξε συνεργάτης του πρωθυπουργού από το 2012 έως το 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, σε άρθρο του στον Εθνικό Κήρυκα την εφημερίδα της ομογένειας ο κ. Κασσελάκης τον Ιούλιο του 2023 ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από το 2012 και μετά, είχα αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν ήταν βουλευτής, στη συνέχεια υπουργός και, τέλος, επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.