ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πήρε «φωτιά» το Twitter για την κυνική δήλωση του Σ.Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς

«Ούτε σιχάθηκα, ούτε θύμωσα, ούτε θα βρίσω»

Πήρε «φωτιά» το Twitter για την κυνική δήλωση του Σ.Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς

Η κυνική δήλωση του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς προκάλεσε την έντονη αντίδραση των χρηστών του Twitter. 

Χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την οργή τους για τα όσα είπε ο καθηγητή Ιατρικής στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ένας καρκινοπαθής τελικού σταδίου δεν θα τα καταφέρει» και ότι «πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση ορισμένων ανθρώπων».

Όπως ήταν αναμενόμενο η κυνικότητα του υποψήφιοι της ΝΔ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις. «Ούτε σιχάθηκα, ούτε θύμωσα, ούτε θα βρίσω. Βούρκωσα. Απέραντη θλίψη για την επόμενη μέρα των εκλογών αν στο τιμόνι της χώρας είναι η ΝΔ» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ένα από τα tweets.

«Αλήθεια το ΕΚΠΑ  -στο οποίο είναι μέλος ΔΕΠ ο Σπύρος Πνευματικός, θα κάνει κάποια παρέμβαση για τις νεοναζιστικές του απόψεις;» διερωτάται ένας άλλος χρήστης προσθέτοντας ότι «από τον Μητσοτάκη ασφαλώς και δεν περιμένω τίποτα».

Σε άλλο σχόλιο στο Twitter διαβάζουμε: «Ο Σπύρος Πνευματικός πήγε στην Αμερική και θαύμασε το σύστημα υγείας της. Ήθελε πολύ σκέψη να φτιάξεις ένα σύστημα που ο φτωχός πεθαίνει ή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα ιατρικά έξοδα ή δεν πάει καν στον γιατρό γιατί δεν έχει λεφτά, ενώ ο πλούσιος κομπλέ. Κι αυτό το θαύμασε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.