ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Χαρίτσης: «Παρόντες στη συζήτηση για το μέλλον των αγροτών – Είναι η ώρα να ληφθούν στρατηγικές αποφάσεις»

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και μέλη της διοίκησης

Α.Χαρίτσης: «Παρόντες στη συζήτηση για το μέλλον των αγροτών – Είναι η ώρα να ληφθούν στρατηγικές αποφάσεις»

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και μέλη της διοίκησης είχε σήμερα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.

«Είναι η ώρα να ληφθούν στρατηγικές αποφάσεις για τον αγροτικό τομέα και γι αυτό η Έκθεση AGROTICA αποκτά μία πολύ μεγάλη σημασία και είναι για τον αγροτικό κόσμο ότι είναι η Διεθνής Έκθεση του Σεπτεμβρίου για τον επιχειρηματικό κόσμο» επισήμανε.

«Σε όλη την Ευρώπη ο αγροτικός κόσμος είναι σε αναβρασμό και εμείς πρέπει να είμαστε παρόντες στη συζήτηση για το μέλλον του αγροτικού τομέα», είπε ο Α.Χαρίτσης. Ο Τ.Τζήκας τον ενημέρωσε για τα χαρακτηριστικά της φετινής AGROTICA, λέγοντας ότι είναι μία πολύ καλή Έκθεση, όπως και για το εγχείρημα της ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Α.Χαρίτσης δήλωσε ότι η νέα αριστερά λέει ένας σαφέστατο όχι σε ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΘ. Συνοδευόμενος από τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Πέτη Πέρκα, βουλευτές και στελέχη επισκέπτεται αυτή την ώρα περίπτερα της AGROTICA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.