ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Αχτσιόγλου: «Χαίρομαι που στη Νέα Αριστερά δεν τίθεται ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια»

«Θα αγωνιστούμε για την πλήρη ισονομία στην δημιουργία οικογένειας»

Ε.Αχτσιόγλου: «Χαίρομαι που στη Νέα Αριστερά δεν τίθεται ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια»

Χθες (12/1) πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη στελεχών της Νέας Αριστεράς. Κατά την τοποθέτηση της, η Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Κατά την τοποθέτηση της, η βουλευτής «καρφώνει» τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας: «Χαίρομαι που είμαι σε έναν πολιτικό χώρο που δεν τίθεται ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, διότι για εμάς είναι αυτονόητο δικαίωμα και θα αγωνιστούμε για την πλήρη ισονομία στην δημιουργία οικογένειας».

Η κ. Αχτσιόγλου, άσκησε κριτική και κατά του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι μεν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζει «ένα αυτονόητο δικαίωμα», όμως, δεν αντιμετωπίζει τα ομόφυλα ζευγάρια ως πραγματικές οικογένειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Αριστεράς, στη σημερινή συνεδρίαση, η συζήτηση διεξάγεται σε καλό κλίμα και στο τραπέζι τίθενται τα επόμενα βήματα στη συγκρότηση του φορέα, εξωστρέφεια και οργάνωση μέσα από την κοινωνία, αλλά και για την πολιτική και το περιεχόμενο της. Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι η συμμετοχή είναι μεγάλη δια ζώσης αλλά και ψηφιακά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.