ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Α.Χαρίτση: «Το 2024 είναι η ώρα για την επανεκκίνηση της δημοκρατίας μας»

«Η Νέα Αριστερά θα παλέψει, ώστε να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε δυνατότητες για μια καλύτερη ζωή» λέει

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Α.Χαρίτση: «Το 2024 είναι η ώρα για την επανεκκίνηση της δημοκρατίας μας»

Στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης αναφέρει ότι «σε λίγες ώρες το 2023 θα ανήκει στο παρελθόν, όχι όμως και οι προκλήσεις τις οποίες μας κληροδοτεί».

«Η Νέα Αριστερά θα παλέψει, ώστε να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε δυνατότητες για μια καλύτερη ζωή. Για την ειρήνη, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για την κλιματική δικαιοσύνη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Χαρίτσης στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά.

«Το 2024 είναι και η χρονιά που συμπληρώνονται τα 50 χρόνια της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Ήρθε η ώρα για την επανεκκίνηση της δημοκρατίας μας», αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης και εύχεται «καλή χρονιά σε όλες και όλους. Με υγεία, με αισιοδοξία και με την ελπίδα που όλοι μας έχουμε ανάγκη».

Αναλυτικά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αλέξη Χαρίτση:

«Tο 2023 ήταν μια δύσκολη χρονιά, για την Ελλάδα και για τον κόσμο. Πόλεμος στην Γάζα, άνοδος της άκρας δεξιάς στην Ευρώπη, ακρίβεια και φυσικές καταστροφές στη χώρα μας. Η ανασφάλεια μετατρέπεται σε νέα κανονικότητα.

Σε λίγες ώρες το 2023 θα ανήκει στο παρελθόν, όχι όμως και οι προκλήσεις τις οποίες μας κληροδοτεί.

Η Νέα Αριστερά θα παλέψει, ώστε να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε δυνατότητες για μια καλύτερη ζωή. Για την ειρήνη, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για την κλιματική δικαιοσύνη.

Το 2024 είναι και η χρονιά που συμπληρώνονται τα 50 χρόνια της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Ήρθε η ώρα για την επανεκκίνηση της δημοκρατίας μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλή χρονιά, λοιπόν, σε όλες και όλους. Με υγεία, με αισιοδοξία και με την ελπίδα που όλοι μας έχουμε ανάγκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.