Νέες καταγγελίες Π.Πολάκη: «Με offshore στα νησιά Μάρσαλ ο βουλευτής της ΝΔ Περικλής Μαντάς» – Τις αρνείται ο ίδιος

«Προφανώς για να είναι ''αόρατες'' οι δραστηριότητες του»

Νέες καταγγελίες Π.Πολάκη: «Με offshore στα νησιά Μάρσαλ ο βουλευτής της ΝΔ Περικλής Μαντάς» – Τις αρνείται ο ίδιος

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς κατέχει offshore στα νησιά Μάρσαλ, σύμφωνα με την νέα καταγγελία του Παύλου Πολάκη, ο οποίος κάνει λόγο για διαφθορά, με το Μαξίμου να «βάζει» πλάτη.

«Ο συγκεκριμένος ”άριστος” βουλευτής της ΝΔ κατέχει OFFSHORE εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ (!!!), προφανώς για να είναι ”αόρατες” οι δραστηριότητες του».

«Για να κρύψει μάλιστα εντελώς τα ίχνη του, ο Μαντάς τοποθέτησε ως φορολογικό και νόμιμο εκπρόσωπο στην offshore “ΑEGIR SERVICES CO” έναν δικό του, απολύτως έμπιστο, αχυράνθρωπο», αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτει έγγραφα.

Μάλιστα, σημειώνει ότι «ο Μαντάς ”καρφώθηκε” μόνος του!».

Προσθέτοντας πως ο βουλευτής της Ν.Δ. και το «Μαξίμου έκαναν το μοιραίο λάθος, που αποδεικνύει αφενός την ΕΝΟΧΗ του πρώτου κι αφετέρου τη ΓΝΩΣΗ και τη συγκάλυψη του Μητσοτάκη: προσπάθησαν να ”κουκουλώσουν” την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ του Περικλή Μαντά, βάζοντας την Κωνσταντοπούλου να μεταβιβάσει αμέσως (στις 12 Ιανουαρίου) το 100% των μεριδίων της offhsore του Μαντά προς τον συνέταιρό του Ν. Τσακάκο».

Στη δήλωσή του ο κ. Μαντάς σημειώνει:

«Ο κύριος Πολάκης για ακόμη μια φορά ακολουθεί την αγαπημένη του τακτική, προσπαθώντας να πολιτευτεί με όπλα του τη συκοφαντία και τη λάσπη. 
Καθαρές κουβέντες.

Ουδέποτε εγώ ή μέλος της οικογένειάς μου είχα οποιαδήποτε σχέση με offshore εταιρεία, όπως ψευδώς αναφέρει ο κ. Πολάκης.

Ουδέποτε εγώ και η σύζυγός μου είχαμε τέτοιου τύπου δραστηριότητες ή σχέσεις με εταιρίες που εδρεύουν σε φορολογικούς παραδείσους.

Ουδέποτε ήμουν «μέτοχος» της AEGIR SERVICES CO.

Κάθε επιχειρηματική μου δραστηριότητα μέχρι σήμερα ήταν απόλυτα διαφανής και κάθε εταιρία στην οποία συμμετείχα είχε έδρα στην Ελλάδα.

Οι πολίτες της Μεσσηνίας με γνωρίζουν πολύ καλά. Ξέρουν ότι πολιτεύομαι με γνώμονα την ειλικρίνεια και τιμώ με όλες μου τις δυνάμεις την εντολή που μου έδωσαν. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απέναντι στη δολοφονία χαρακτήρων και στο κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολύσει για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς συνεχίζουμε να απαντούμε με θετικό λόγο μακριά από τακτικές πόλωσης, που στόχο έχουν να δημιουργήσουν τοξικό κλίμα λίγους μήνες πριν τις εκλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.