ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένα ακόμα σκάνδαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Η Κομισιόν πάγωσε χρηματοδότηση έργου ανακύκλωσης λόγω… αδιαφάνειας!

Καθιστά υπεύθυνο τον Α.Γεωργιάδη

Ένα ακόμα σκάνδαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Η Κομισιόν πάγωσε χρηματοδότηση έργου ανακύκλωσης λόγω… αδιαφάνειας!

H Κομισιόν προχώρησε σε «πάγωμα» της χρηματοδότησης για τα περίφημα «σπιτάκια» ανακύκλωσης και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών καθώς όπως με επιστολή της  αναφέρει αδιαφάνεια στην ανακύκλωση, αλλά και σοβαρά ζητήματα απόδοσης του εξοπλισμού και παγώνει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για το έργο ενώ καθιστά υπεύθυνο τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα με ανακοίνωση του επιτείθεται στον Άδωνι Γεωργιάδη:

«Η Ελλάδα αναδεικνύεται και πάλι σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Αυτή τη φορά για τα πολυκέντρα – τα περίφημα «σπιτάκια» – ανακύκλωσης. Όπως αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών, η Κομισιόν με επιστολή της, αφήνει σαφείς αιχμές για αδιαφάνεια στην ανακύκλωση, αλλά και σοβαρά ζητήματα απόδοσης του εξοπλισμού και παγώνει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για το έργο, ζητώντας τα ρέστα από τον άριστο Υπουργό Ανάπτυξης και την κυβέρνηση», αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει:

«Ένα έργο που η κυβέρνηση επέλεξε να χρηματοδοτήσει όχι μία, αλλά δύο επιπλέον φορές, με ΕΣΠΑ και με το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ενώ βάση του ευρωπαϊκού πλαισίου το χρηματοδοτούν υποχρεωτικά και μόνο πολίτες και επιχειρήσεις που επιβαρύνονται με ειδικό τέλος για την ανακύκλωση σε κάθε προϊόν που αγοράζουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλο ένα σκάνδαλο λοιπόν κλονίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.