ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Νίκος Νικολόπουλος: «Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις από σήμερα στην μετά Πολάκη εποχή»

«Ο λαος δεν ακολουθεί τις πολιτικές νόρμες και τις κομματικές νουθεσίες» τονίζει ο Νίκος Νικολόπουλος

Νίκος Νικολόπουλος: «Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις από σήμερα στην μετά Πολάκη εποχή»

Ο Πρόεδρος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος στην τηλεοπτική καθημερινή βραδινή εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ» τοποθετήθηκε στο θέμα της απομάκρυνσης του Παύλου Πολάκη.

Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

Ο Τσιπρας έδωσε διαπιστευτήρια στο «σύστημα…» και έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΞΟΥΣΙΑ θέλοντας να εξουδετερώσει τον πολιτικο εκβιασμό Μητσοτάκη «περί αυτοδυναμίας»

Με «κεντρώο προφίλ»-που πάει με όλα- είναι τώρα έτοιμος για όλα τα σενάρια …Πρόθυμος ακόμα και για μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. Συνειδητά και οριστικά απεμπόλησε ο ΣΥΡΙΖΑ τον ριζοσπαστικό του χαρακτήρα.Το έργο της «παραγκώνισης» το έχω ζήσει προσωπικά !!!

Σας υπενθυμίζω ότι ως ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ,που απο την πρώτη ημέρα μου εμπιστεύθηκε ο Κώστας Καραμανλής .Μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και των καταγγελιών κάθισαν στο σκαμνί του κατηγορουμένου σχεδόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ πλην ενός …

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ... Loading ...

Ένας εξ’αυτων μάλιστα, ο μεγαλοεργολάβος κ.Μπομπολας, Εκδοτης και ιδιοκτήτης ΜΜΕ (ΕΘΝΟΣ- ΜEGAκ.α.) , καταδικάστηκε με πολύμηνη φυλάκιση !

Στην κυβέρνηση όμως της «πρώτης φοράς Καραμανλή»ο γραμματεας σκανδάλων έμεινε εκτός και εστάλη μακρυά … μακρυά … να μην ενοχλεί.

Τον έστειλαν στο Στρασβουργο (συμβούλιο Ευρωπης) και εις «Παρισίους» ( δυτικοευρωπαϊκή ένωση)… ΠΑΥΛΟ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Και τώρα λοιπόν – ως παθών-λέω στον Παύλο Πολάκη. Ο έχων το ηθικό πλεονέκτημα ειναι ο νικητής στο τέλος! Τα συστηματα επικρατουν προσωρινά.

Διαπίστωσα πως εκείνο που μας ενώνει είναι το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης που πολλές φορές έχει και πρέπει να εχει ριζοσπαστικό χαρακτήρα!

Ειδικά όταν απειλείται η Δημοκρατια… τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας…με την συνεκμετάλλευση και την ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στο Αιγαίο και η Κοινωνική συνοχή… μέσω των πλειστηριασμών,που θέλουν να μας πάρουν και το τελευταίο ταμπούρι που είναι το κεραμίδι μας …Με ρήξεις και τομές έλεγε ο Καραμανλής ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ …

Ο λαος δεν ακολουθεί τις πολιτικές νόρμες και τις κομματικές νουθεσίες.

Δεν ενοχλεί το λαο η ρητορική και το ύφος που δεν εμπεριέχουν ήπιους τόνους και διπλωματική προσέγγιση… Ο λαός θέλει καθαρες κουβέντες και ασυμβίβαστους πολιτικούς. Η τραχιά, η ωμή εκφορά και απόδοση, έχει φέρει σε δύσκολη θέση και αμηχανία την διεφθαρμένη πολιτικη και οικονομική ΕΛΙΤ των Αθηνών .

Ο Τσιπρας που του παρείχε στήριξη και του επέτρεπε να παρεκκλίνει από τον καθωσπρεπισμό και τη σοβαροφάνεια πρέπει να αιτιολογήσει γιατί αποφάσισε πως πρέπει να ταυτιστεί με την επιθυμία εκείνων που ο Πολακης κατήγγειλε τις κλεψιές τους .

Πολλοί πιστεύουν ότι διεγράφη από τα ψηφοδέλτια, έπειτα από απαίτηση των Μητσοτακικών και κάποιων ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ του δήθεν εκσυγχρονισμού. Σημειώνουμε πάντως πως η πληροφορία απομάκρυνσης του Παύλου Πολάκη, ανακοινώθηκε πρώτα από τα φιλικά προς τον Μητσοτάκη ΜΜΕ.

Ο Παύλος Πολάκης παρά την ολομέτωπη επίθεση που δέχεται απο τα ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑ ΚΥΜΒΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ παραμένει δημοφιλής, γιατί εκφράζει τις πιο ριζοσπαστικές τάσεις-εκφάνσεις, που υπερθεμάτισαν για την ολική σύγκρουση-ρήξη με το κυβερνητικό σύστημα(ΜΜΕ, φίλιους επιχειρηματίες, κ.λπ.). Η «ασυλία» προς τον Παύλο Πολάκη εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα τελείωσε αλλα το ερώτημα παραμένει:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Μήπως για το λογο που όλοι δεν θελουμε να πιστέψουμε

Οι πληροφορίες λένε πως ο Μπλικεν είδε Ερντογκάν του ζήτησε την έγκριση του για την είσοδο Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και εκείνος πήρε αντάλλαγμα το Αιγαίο… και μετά ήρθε εδώ και ζήτησε απο Μητσοτάκη κ Τσίπρα να τα βρουν για την συνεκμετάλλευση γιατί αλλιώς θα μας κάνουν Συρία …

Το γεγονός ότι η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Μαργαρίτα Στενιώτη, έσπευσε να προ-αποκλείσει τον Πολάκη από πιθανή κάθοδο του στις εκλογές, μήπως ακριβώς μας δείχνει ότι η συγκυβέρνηση των τριών έχει σφραγίσει ;

Πολλοί πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν πως ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τη συγκυβέρνηση απο το συντροφο του.

Μια ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που όμως θα βοηθήσει να παρθούν εξαιρετικά σκληρά μέτρα, για να καλυφθούν τα τεράστια ελλείμματα και τα 400 δι € δανεικά Μητσοτάκη. Υπάρχει όμως και το χειρότερο σενάριο. Η νέα συγκυβέρνηση πρέπει να γίνει ώστε να προωθηθούν οι λεγόμενες Πρέσπες του Αιγαίου, που σε αντίθεση με τις Πρέσπες των Σκοπίων, θα περιλαμβάνουν και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Ραγδαίες λοιπόν θα είναι οι εξελίξεις από σήμερα στην μετά Πολάκη εποχή …

Υ.Γ. Η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στην 11 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ProNews

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.