ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ο Α.Γεωργιάδης παραδέχτηκε με έμμεσο τρόπο το «χάλι» που έχει δημιουργηθεί στα δημόσια νοσοκομεία

Προσπάθησε με άκομψο τρόπο να δικαιολογήσει γιατί διακόπηκαν τα χειρουργεία στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Αγλαΐα Κυριακού» και «Αγία Σοφία»!

Ο Α.Γεωργιάδης παραδέχτηκε με έμμεσο τρόπο το «χάλι» που έχει δημιουργηθεί στα δημόσια νοσοκομεία

Να ωραιοποιήσει το «χάλι» που υπάρχει στο ΕΣΥ επιχείρησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη διακοπή των χειρουργείων στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Αγλαΐα Κυριακού» και «Αγία Σοφία»!

Ο υπουργός εμφανίστηκε εκνευρισμένος σε τηλεοπτική εκπομπή υποστηρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα νοσοκομεία έχουν «εξαιρετικά καλύτερη η εικόνα από τον μέσο όρο στην Ελλάδα»!

Δηλαδή αν αυτά είναι τα καλύτερα νοσοκομεία τότε στα υπόλοιπα τι μπορεί να συμβαίνει;

Σύμφωνα με όσα είπε στο Action24, οι κενές οργανικές θέσεις έχουν προκηρυχθεί και πιθανόν να μείνουν κενές 2-3.

Εκτίμησε μάλιστα ότι «η αναστολή από την 1η Ιουνίου των προγραμματισμένων χειρουργείων στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” θα ακυρωθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, ο υπουργός δεν παρέλειψε να επιτεθεί σε γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων που προχώρησαν σε καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι… «εκεί υπάρχει σκληρός συνδικαλιστικός πυρήνας της Αριστεράς»! Δηλαδή όποιος γιατρός ή υγειονομικός καταγγέλλει τι συμβαίνει στα νοσοκομεία, αυτομάτως είναι… αριστερός!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.