ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Α.Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε από τις αποδοκιμασίες κατά του Κ.Μητσοτάκη στη συναυλία του ΛΕΞ

«Πάμε αντισυστημικά, να διαλύσουμε ότι σύστημα έχουμε. Αλλά η απάντηση ποια είναι; Αυτή η βρισιά;»

Ο Α.Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε από τις αποδοκιμασίες κατά του Κ.Μητσοτάκη στη συναυλία του ΛΕΞ

Ο Άρης Πορτοσάλτε κατά τη διάρκεια της σημερινής του ραδιοφωνικής εκπομπής, εμφανίστηκε ενοχλημένος  από τις αποδοκιμασίες κατά του Κ.Μητσοτάκη στη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη, όπου 30.000 κόσμος «γκρέμισαν» το Καυτανζόγλειο.

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «άθλιους στίχους», από έναν «υποτιθέμενο καλλιτέχνη», με τον Άρη Πορτοσάλτε να στέκεται και στο σύνθημα που ακούστηκε κατά του πρωθυπουργού αναφέροντας πως «Αν αυτό το αντισυστημικό, περιβάλλεται από μια αμορφωσιά, από μια ατημελησιά, από μια κατάσταση ξεχαρβαλώματος, τότε χάνει το νόημά του και το να πεις πάω αντισυστημικά».

Συγκεκριμένα στη σημερινή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Άρης Πορτοσάλτε είπε χαρακτηριστικά: «Γενικότερα έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα, αν προστρέξω στο ότι πήγαν 30.000 νέοι και άκουγαν κάτι αθλιους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη που υποτίθεται ότι χτυπάει το σύστημα και όλοι μαζί στο τέλος φώναζαν τη βρισιά εναντίον του πρωθυπουργού τη γενετήσια.

Το πρόβλημά μου δεν είναι να βρίζουν τον πρωθυπουργό, το θέμα μου δεν είναι να κάνουν κριτική στον πρωθυπουργό. Να κάνουν κριτική από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αν αυτό το αντισυστημικό, περιβάλλεται από μια αμορφωσιά, από μια ατημελησιά, από μια κατάσταση ξεχαρβαλώματος, τότε χάνει το νόημά του και το να πεις πάω αντισυστημικά. Πάμε αντισυστημικά, να διαλύσουμε ότι σύστημα έχουμε. Αλλά η απάντηση ποια είναι; Αυτή η βρισιά;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.