ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ιερώνυμος ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για το ν/σ με τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια – Aνεπαρκής η αντίδρασή του

Ο Αρχιεπίσκοπος επιχειρεί να καλύψει την απραξία του πίσω από αυτούς που θα ψηφίσουν το ν/σ

Ο Ιερώνυμος ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για το ν/σ με τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια – Aνεπαρκής η αντίδρασή του

Την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για το ν/σ με ο οποίο η κυβέρνηση σκοπεύει να παραδώσει ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια, ζήτησε με δήλωσή του, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Επί της ουσίας θα τον βγάλουν από την δύσκολη θέση της ανεπαρκούς αντίδρασης του, οι βουλευτές της ΝΔ, όπως και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που σκοπεύουν να υπερψηφίσουν το ν/σ.

Πολύ απλά θα «κρεμαστούν» τα ονόματα των ψηφισάντων στις εκκλησίες, θα κηρυχθούν ως μη ευπρόσδεκτοι και… λύθηκε το ζήτημα.

Δεν θα ασχοληθεί κανείς με την «χλιαρή» ουσιαστικά στάση της Εκκλησίας απέναντι σε αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Να παραδίδονται ανήλικα παιδιά σε μη φυσιολογικά ζευγάρια.

«Η χώρα μας είναι μια δημοκρατική χώρα μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και στα παγκόσμια φόρα.

Μάλιστα, ο ελληνικός λαός είναι δημοκρατικός και δίδαξε τη δημοκρατία από αρχαιοτάτων χρόνων. Καλό θα ήταν, λοιπόν, στην πλήρη ελεύθερη έκφραση της Δημοκρατίας που εμφορείται το ελληνικό κοινοβούλιο, η συγκεκριμένη ψηφοφορία να είναι ονομαστική.

Με αυτόν τον τρόπο και τη δημοκρατία διασφαλίζουμε και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, κατά τον καλύτερο τρόπο» δήλωσε στον 89,5 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με αφορμή την κατάθεση σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο, του νομοσχεδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.