ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Κ.Μητσοτάκης εναποθέτει τις ελπίδες του στους… 16άρηδες! – «Το 2023 ψηφίζετε»

Όλως τυχαίως δύο έφηβοι ήθελαν να βγάλουν selfie μαζί του...

Ο Κ.Μητσοτάκης εναποθέτει τις ελπίδες του στους… 16άρηδες! – «Το 2023 ψηφίζετε»

Ο Κ.Μητσοτάκης εναποθέτει τις ελπίδες του στους… 16άρηδες μπας και τον ψηφίσουν και έχει καλύτερη πολιτική μοίρα γιατί αυτή που του προδιαγράφεται δεν είναι καθόλου ευχάριστη.

«Είστε ψηφοφόροι ή όχι ακόμα; Πόσο χρονών είστε βρε παιδιά;» ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δύο νεαρούς, οι οποίοι κατά τη βόλτα του στους δρόμους της Πάτρας χθες, πήγαν να του ζητήσουν (όλως τυχαίως) να βγουν μια σέλφι.

Ο Πρωθυπουργός έλαβε την απάντηση από το ένα παιδί «εγώ 16» και σχολίασε με ενθουσιασμό: «Εσύ ψηφίζεις! Πότε είσαι γεννημένος;»

Το παιδί απάντησε το 2006 και η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δικός μας! Δεν το ήξερες ότι ψηφίζεις. Όποιοι είστε γεννημένοι το 2006, το 2023 ψηφίζετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.