ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κ.Ζαχαριάδης «ρίχνει το γάντι» στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία στον δεύτερο γύρο: «Έτσι κάνουν και στη Γαλλία»

«Εγώ ψήφισα Φώφη απέναντι στον Τζανετάκο και στήριξα Καμίνη στην Αθήνα, ο Δούκας τι θα κάνει αν είναι τρίτος;»

Ο Κ.Ζαχαριάδης «ρίχνει το γάντι» στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία στον δεύτερο γύρο: «Έτσι κάνουν και στη Γαλλία»

Το «γάντι στο ΠΑΣΟΚ» για αλληλοστήριξη των υποψηφίων του με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι υποψήφιοί τους είναι στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με αντίπαλο τον υποψήφιο της Ν.Δ. «ρίχνει» ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Θέλω η υποψηφιότητά μου από τον πρώτο γύρο, χωρίς αυτό να σημαίνει κάποια αντίθεση με τον κ. Δούκα, να είναι μια ευρύτερη, ευρύτατη συσπείρωση των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων. Θέλω να σας πω ότι εγώ, όταν ήμουν μικρότερος και ήμουν οργανωμένος στον χώρο που είμαι και σήμερα, ψήφισα με χαρά στον δεύτερο γύρο των νομαρχιακών εκλογών την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά έναντι του κ. Τζανετάκου γιατί το πίστευα. Είχα δηλώσει, επίσης, το 2010, ότι πρέπει να υπάρξει αλλαγή στον Δήμο Αθηναίων υπερ του κ. Καμίνη και εν πάση περιπτώσει, για να φύγουμε λίγο από την Αθήνα… Είμαι υπερ της άποψης ότι – πανελλαδικά – όποιο προοδευτικό ψηφοδέλτιο απ’ όπου και αν περάσει στον δεύτερο γύρο, πρέπει να στηριχτεί απο όλους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος συνέχισε: «Αυτό είναι το μοντέλο του πολιτικού – αυτοδιοικητικού συστήματος στη Γαλλία. Όταν περνούσε κάποιος σοσιαλιστής στον δεύτερο γύρο, τον στήριζε και η Αριστερά, το ίδιο και στην Ιταλία. Οτιδήποτε άλλο δίνει τη δυνατότητα σε μια συντηρητική αντίληψη για την αυτοδιοίκηση να έχει παραπάνω δύναμη και δυναμική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.