ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη

Ένας ακόμα παλαίμαχος του αθλητισμού στο πλευρό του Γιώργο Πατούλη, καθώς μετά τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Νίκο Καρούλια, ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια του Περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου Παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με την Παράταξη του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε σήμερα (03.07) τη συμμετοχή του Βασίλη Κωνσταντίνου ως υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου Κεντρικού Τομέα Αθηνών, στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική».

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικές ημέρες ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε και τη συμμετοχή του Παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νίκου Καρούλια ως υποψήφιου Περιφερειακού συμβούλου Βόρειου Τομέα Αθηνών στην Παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική, όπως και αυτή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στον Νότιο Τομέα.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Κωνσταντίνου, ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της «Νέας Αρχής για την Αττική» το Βασίλη Κωνσταντίνου τον Παλαίμαχο διεθνή τερμζατοφύλακα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο Β. Κωνσταντίνου έχει αφήσει τη σφραγίδα του ως τερματοφύλακας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρο είναι διαχρονική.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που ως Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεργάστηκα μαζί του, τόσο σε θέματα αθλητισμού, όσο και σε θέμα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς το 2015 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας στο Μαρούσι.

Ο Βασίλης είναι ένας μαχητής που ξέρει να κερδίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενωμένοι, με σχέδιο και όραμα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να γίνει η Αττική μας, Περιφέρεια-Πρότυπο σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.