ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διαψεύδεται η αρχειοθέτηση της υπόθεσης «μαύρου χρήματος» της Eλληνικής Λύσης – «Συνεχίζεται η διερεύνηση» λένε δικαστικές πηγές (upd)

Σύμφωνα με τις καταγγελίες κάθε μήνα οι βουλευτές έδιναν σε φάκελο 500 ευρώ στο ταμείο του κόμματος

Διαψεύδεται η αρχειοθέτηση της υπόθεσης «μαύρου χρήματος» της Eλληνικής Λύσης – «Συνεχίζεται η διερεύνηση» λένε δικαστικές πηγές (upd)

Διαψεύδονται από δικαστικές πηγές οι φήμες που κυκλοφόρησαν νωρίς το πρωί σήμερα περί «αρχειοθέτησης της υπόθεσης ξεπλύματος “μαύρου χρήματος”» του Κ.Βελόπουλου, το οποίο κατήγγειλε ο βουλευτής και πρώην μέλος του κόμματος Α.Μυλωνάκης.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Χ.Βουρλιώτης, ο οποίος διέταξε την έρευνα, ξεκινά αύριο να λαμβάνει καταθέσεις για την υπόθεση. 

Οι δικαστικές πηγές ανέφεραν ότι θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα πριν ολοκληρωθεί η έρευνα της υπόθεσης και είναι δεκάδες τα σημεία που πρέπει να ερευνηθούν εξονυχιστικά. 

Στις καταγγελίες είχε προχωρήσει ο μέχρι πρότινος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος δημόσια έχει πει ότι κάθε μήνα κάθε βουλευτής έδινε 500 ευρώ σε φάκελο χωρίς απόδειξη στο ταμείο του κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ίδια καταγγελία έχει προχωρήσει και η πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αναστασία Αλεξοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.