Ομολογία Θ.Πλεύρη: «Οι Κινέζοι πεθαίνουν από κορωνοϊό γιατί δεν έχουν φυσική ανοσία – Απέτυχε η πολιτική Zero Covid»!

Τι είπε ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης που έκλεισε τους Έλληνες δύο χρόνια στα σπίτια τους

Ομολογία Θ.Πλεύρη: «Οι Κινέζοι πεθαίνουν από κορωνοϊό γιατί δεν έχουν φυσική ανοσία – Απέτυχε η πολιτική Zero Covid»!

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε σήμερα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή όπου είπε ότι «Στην Κίνα απέτυχε η πολιτική «Zero Covid» επειδή η έξαρση που παρατηρείται στην Κίνα οφείλεται στο γεγονός ότι ο πληθυσμός δεν έχει φυσική ανοσία»!

Ο άνθρωπος του οποίου η κυβέρνηση έκλεισε τους Έλληνες μέσα στα σπίτια τους επί δύο χρόνια και έκλεισε χιλιάδες επιχειρήσεις που οδηγήθηκαν σε οικονομικό «μαρασμό» λέει τώρα πως οι εμβολιασμένοι και σε μόνιμη καραντίνα Κινέζοι, έχουν χτυπηθεί από νέα έξαρση του κορωνοϊού επειδή δεν έχουν «φυσική ανοσία».

Τότε γιατί δεν ακολούθησε αυτή την μέθοδο ο υπουργός και στην Ελλάδα; Άρα ομολογεί πως η κυβέρνησή του διέπραξε έγκλημα κατά των Ελλήνων καταστρέφοντας τις ζωές τους και δημιουργώντας πολλά προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Σα να μην έφτανε αυτό εκβίασαν και ανάγκασαν εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών να εμβολιαστούν με πειραματικά σκευάσματα κατά της Covid-19 από την χρήση των οποίων οι θάνατοι έχουν εκτοξευτεί σε τρομακτικά επίπεδα παγκοσμίως (και στην Ελλάδα).

Κάθετη αύξηση των καρκίνων, των αυτοάνοσων νοσημάτων, των εμφραγμάτων, έξαρση των ψυχικών διαταραχών και ένταση των «ξαφνικών θανάτων» αντιμετωπίζει ήδη ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια, ως αποτέλεσμα των lockdown και των εμβολιασμών κατά Covid-19.

 «Εκτός από την αντιμετώπιση των ιογενών λοιμώξεων η ανθρωπότητα θα βρεθεί αντιμέτωπη με σημαντική αύξηση των καρκίνων, εξαιτίας της μειωμένης προσέλευσης για πρώιμη διάγνωση την τελευταία τριετία λόγω της Covid-19, καθώς και με έξαρση των ψυχικών διαταραχών που προκάλεσε η ξαφνική στρεσογόνος απειλή για την υγεία μας», αναφέρει στο ο Γιάννης Τούντας, ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ, διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής.

Σημειώνει ότι από το 1975 έως το 2000 έχουν καταγραφεί στην ανθρωπότητα 30 επιδημίες προερχόμενες κυρίως από ζώα και πλέον βρισκόμαστε σε εποχή νέας νοσηρότητας.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του για την Κίνα ο υπουργός είπε ότι ο ΠΟΥ «κρούει» το καμπανάκι του κινδύνου γιατί τα επιστημονικά στοιχεία της Κίνας δεν είναι αξιόπιστα.

«Φοβόμαστε ότι η έξαρση των κρουσμάτων οδηγήσει σε νέες μεταλλάξεις. Οι χώρες που έχουν στενότερους δεσμούς με την Κίνα αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο. Ωστόσο τις αποφάσεις που θα λάβουμε θα είναι σε κοινή γραμμή με την Ευρώπη», είπε ο κ. Πλεύρης αναφέροντας παράλληλα ότι αν κρίνεται επιτακτικό θα ακολουθήσουμε τα μέτρα που θα αποφασιστούν.

Διευκρίνισε ωστόσο ότι «απαιτείται μεγάλη προσοχή» καθώς «κανείς δεν επιθυμεί πισωγύρισμα».

Κανένας εισαγγελέας θα επιληφθεί της δήλωσης περί «φυσική ανοσίας»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.