ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ομολογία Μ.Παγώνη: «Τα lockdowns αποδυνάμωσαν το ανοσοποιητικό σύστημα και οι οργανισμοί μας προσβάλλονται από οποιοδήποτε βακτήριο»

Απίστευτη παραδοχή - Ανησυχία για το «σύνδρομο του λευκού πνεύμονα» που βρίσκεται σε έξαρση στην Κίνα

Ομολογία Μ.Παγώνη: «Τα lockdowns αποδυνάμωσαν το ανοσοποιητικό σύστημα και οι οργανισμοί μας προσβάλλονται από οποιοδήποτε βακτήριο»

Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για την περιβόητη «σύνδρομο του λευκού πνεύμονα» και επιχειρώντας να εξηγήσει την αύξηση κρουσμάτων στα νοσοκομεία της Κίνας, ομολόγησε ότι τα lockdowns έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα των πολιτών!

Συγκεκριμένα είπε: «Στην Κίνα τα παιδιά ήταν εσώκλειστα σε μπαλκόνια επί μήνες, δεν είχαν φυσική ανοσία, δεν είχαν τίποτα, το είχαμε πει αυτό ότι θα φτάσει κάποια στιγμή όταν βγουν στον κόσμο, θα αρχίσουμε πλέον να βλέπουμε ότι ο οργανισμός τους, στο οποιοδήποτε, πιο απλό βακτήριο θα προσβληθεί»!

Μόνο που στα δύο χρόνια της πανδημίας του κορωνοϊού που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκλεισε την ελληνική οικονομία όπως και τους πολίτες στα σπίτια τους, η ίδια η Μ.Παγώνη και οι «ειδικοί» έλεγαν ακριβώς το αντίθετο!

Ήταν υποστηρικτές των lockdowns παρά το γεγονός μάλιστα ότι η Ελλάδα τελικά είχε περισσότερους νεκρούς από Covid-19 σε αναλογία σε όλη την Ευρώπη, υπολειπόμενη μόνο της Φιλανδίας και είχε τα περισσότερα κρούσματα, σε σύνολο 30 ευρωπαϊκών χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει έρευνα για τα τεκταινόμενα της πανδημίας όπως επίσης και των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και της αύξησης των ξαφνικών αναίτιων θανάτων στο σύνολο του πληθυσμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.