ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Πολάκης: «Εκτός από την ΕΕ, το Turkaegean έχει κατοχυρωθεί σε άλλες 4 χώρες και εκκρεμούν 15 ακόμα»

Βολές κατά του Α.Γεωργιάδη

Π.Πολάκης: «Εκτός από την ΕΕ, το Turkaegean έχει κατοχυρωθεί σε άλλες 4 χώρες και εκκρεμούν 15 ακόμα»

Σύμφωνα με ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: Μετά από έλεγχο του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαπιστώθηκε πως εκτός από την ΕΕ, το σήμα Turkaegean έχει κατοχυρωθεί σε 4 ακόμα χώρες (Αυστραλία,Ν. Ζηλανδία, Ιαπωνία και Μπρουνέι) ενώ εκκρεμεί και για άλλες 15 χώρες.

Τα παραπάνω βάζει ξανά στο κάδρο τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος προσπαθεί να μεταθέτει ευθύνες και να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ή να κατηγορεί υπαλλήλους του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Εμπορίου ζητώντας μετά συγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι «καταπέλτης» είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Εμπορίου σχετικά με την ΕΔΕ που ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης σχετικά με την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος TurkAegean από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας και τυχόν ευθύνες υπαλλήλων της Υπηρεσίας Σημάτων του υπουργείου.

Όπως υπογραμμίζεται η Υπηρεσία Σημάτων, δεν έχει καμία εμπλοκή, καθώς «δεν έχει από το νόμο καμία αρμοδιότητα στην καταχώριση του ανωτέρω σήματος, αφού αρμόδιο για τον έλεγχο και την καταχώριση του Ευρωπαϊκού Εμπορικού σήματος είναι το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO)». Μάλιστα το EUIPO, όπως αναφέρουν δεν δίνει λογαριασμό «στα κράτη-μέλη για το ποια σήματα έχουν κατατεθεί και αν τυγχάνουν της αποδοχής τους».

Η μόνη συνεργασία της Υπηρεσίας Σημάτων με το EUIPO είναι ότι ο υπάλληλος που συμμετέχει στο πρόγραμμα «σημειώνει την αγγλική σημασία των ελληνικών (είτε γραμμένων με ελληνικούς είτε με λατινικούς χαρακτήρες) λέξεων».

Στην ανακοίνωση τους οι υπάλληλοι του υπουργείου βάλλουν κατά του Άδωνη Γεωργιάδη. Όπως αναφέρουν στόχος της ΕΔΕ «είναι να μετακυλιστεί η όποια πολιτική ευθύνη στις πλάτες υπαλλήλων του υπουργείου» ενώ εκθέτουν τόσο τον Άδωνη Γεωργιάδη όσο και αυτή του υπουργείου Εξωτερικών. Όπως αναφέρουν ουδέποτε έλαβαν «ουδέποτε έλαβαν σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Εξωτερικών ή άλλου αρμόδιου για οποιαδήποτε έρευνα σημάτων σε διεθνές επίπεδο, με συγκεκριμένη αναφορά ενδείξεων ιδιαίτερου εθνικού ενδιαφέροντος». Κατά τους υπαλλήλους «η κυβέρνηση αντί να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί, στην ανάληψη οποιασδήποτε πολιτικής ευθύνης και στην υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων με τον καλύτερο τρόπο, ψάχνει να βρει τιμωρίες για ανύπαρκτα λάθη και παραλείψεις δημοσίων υπαλλήλων».

Η ανάρτηση του:

ΤΑ πράγματα σε σχέση με το TURKAEGEAN είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απ ότι φάνηκε στην αρχή που πηγε ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ να το ρίξει στους υπαλλήλους!!!

ΛΟΙΠΟΝ άκουσε με καλά , «αρχειοθετημένε»της Νοβαρτις,προστάτη των λαδεμπορων και συγγραφέα συστατικών επιστολών σε Τούρκους μαφιόζους:

Μετά από έλεγχο του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαπιστώσαμε πως εκτός από την Ε.Ε,

Το σήμα έχει κατοχυρωθεί σε 4 ακόμα χώρες δηλαδή σε Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Ιαπωνία και Μπρουνέι (φωτο 3-4-5-6)!!!!!!!!

Και
Το αίτημα εκκρεμεί σε αλλες 15 χωρες (σε Ισλανδία, Ισραήλ, Καναδά, Ταϊλάνδη, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ινδονησία, Φιλιππίνες κλπ. Μέχρι και Σαμόα πήγαν… φωτο 7-8)!!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ,τουρκοφαγε και Μακεδονομαχε της φακής;;;;;;

Ο υπάλληλος πάλι ;;; Η ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;;

Κινηθειτε να το ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ παντού ,πατριώτες της πεντάρας!!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.