Π.Πολάκης προς Θ.Πλεύρη: «Έπρεπε να σας λένε βαρκάρη του Αχέροντα εσάς και την κ.Γκάγκα»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε στοιχεία για την θνητότητα επί της θητείας του Θ.Πλεύρη

Π.Πολάκης προς Θ.Πλεύρη: «Έπρεπε να σας λένε βαρκάρη του Αχέροντα εσάς και την κ.Γκάγκα»

«Εσάς δεν έπρεπε να σας λένε υπουργό Υγείας της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριε Πλεύρη. Έπρεπε να σας λένε βαρκάρη του Αχέροντα. Το έχετε πάρει χαμπάρι; Βαρκάρη του Αχέροντα, και εσάς και την κυρία Γκάγκα», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προηγουμένως επικαλεστεί στοιχεία για την θνητότητα επί της θητείας του Θανάση Πλεύρη: «1η Σεπτεμβρίου του 2021, αναλαμβάνετε υπουργός Υγείας. Εκείνη τη μέρα είχαμε 590.832 νοσήσαντες, είχαμε 13.743 νεκρούς. Η κατανομή των νεκρών ήταν τρεις νεκροί στην ηλικία 0-17 ετών, 97 νεκροί στις ηλικίες 18-39 ετών, 2.153 νεκροί στις ηλικίες 40 έως 64, και 11.490 νεκροί στις ηλικίες 65 ετών και άνω. Στις 10 Ιουλίου 2022, είχαμε 3.843.142 νοσήσαντες, με αύξηση των εμβολιασθέντων. Είχαμε 30.476 νεκρούς, δηλαδή, είχαν προστεθεί 17.500 νεκροί στη χώρα μας, από την αρχή της πανδημίας, επί της θητείας σας κύριε Πλεύρη. Η κατανομή ήταν στους 0-17 ετών, επτά νεκροί. Στους 18-39 ετών, οι νεκροί ήταν 219. Στους 40-64 ετών, οι νεκροί ήταν 4.610. Στους 65 και άνω, οι νεκροί ήταν 25.640. Σήμερα, οι νεκροί είναι 33.111 οι νεκροί, έχουν δηλαδή προστεθεί άλλοι 3.000 από τότε. Σε ένα χρόνο, επί θητείας σας και της κ. Γκάγκα, έχουμε προσθέσει 19.500 νεκρούς. Έχετε πετύχει εεε;».

Ο Παύλος Πολάκης που αποκάλεσε επίσης τον υπουργό Υγείας, «minister death», ανέφερε ότι «η μελέτη Λύτρα-την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια Τσιόδρα που υπέγραψε την μισή μελέτη, την άλλη μισή δεν την υπέγραψε, μην τον μαλώσει ο Μητσοτάκης-ξεβράκωσε την κυβέρνηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να απολογηθεί η κυβέρνηση που ακολούθησε αυτή την εγκληματική πολιτική», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Αντί να απολογηθείτε, αντί να βάλετε την ουρά στα σκέλια, αντί να κρυφτείτε, μιλάτε για μένα. Όμως εγώ σας έλεγα γιατί ποντάρετε, βρε άσχετοι, όλα τα όπλα μόνο στο εμβόλιο; Αυτό έχει ενδείξεις, βοηθάει αλλά όταν ο άλλος αρρωσταίνει, θέλει θεραπείες, θέλει ΜΕΘ, θέλει προσωπικό’. Αυτό δεν κάνατε. Είναι εγκληματική η διαχείριση και η μελέτη Λύτρα και όσα θα βγουν μέχρι το τέλος, θα είναι ο δρόμος που θα οδηγηθείτε, κύριε Πλεύρη, για ποινικές ευθύνες στο Ειδικό Δικαστήριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.