ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Σκουρλέτης: «Σταλινικές απόψεις τα ”όποιου δεν του αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να φύγει” του Σ.Κασσελάκη»

«Το λες σε εμάς που κυβερνήσαμε το 2015;»

Π.Σκουρλέτης: «Σταλινικές απόψεις τα ”όποιου δεν του αρέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να φύγει” του Σ.Κασσελάκη»

Για «σταλινικές απόψεις» έκανε λόγο ο Πάνος Σκουρλέτης το πρωί του Σαββάτου για να απαντήσει στο «τελεσίγραφο» του Στέφανου Κασσελάκη και μέσω της συνέντευξής του στον Εθνικό Κήρυκα ότι σε όποιον δεν αρέσει ο νέος ΣΥΡΙΖΑ να φύγει.

«Είναι πολύ παλαιάς κοπής οι προσεγγίσεις αυτές» είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Σκουρλέτης με αφορμή τις σχετικές τοποθετήσεις τόσο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της εκπροσώπου του κόμματος, Δώρας Αυγέρη.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν επιδιώκει την ενότητα λέγοντας ότι «αντί να είναι ενωτικός αναρωτήθηκε αν δεν θέλουμε κάποιοι να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς που δεν ψηφίσατε το 2012 και το 2015 ΣΥΡΙΖΑ το λέτε σε εμάς που κάναμε κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ;».

Από τα βέλη του Πάνου Σκουρλέτη δεν ξέφυγε και ο Παύλος Πολάκης καθώς αναρωτήθηκε «είπε κανείς να έχουμε δύο φωνές την περίοδο της πανδημίας που έβγαινε ο Πολάκης και έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα;».

«Κακώς λένε ότι κάποιοι σαν εμένα κάναμε face control και αριστερόμετρο» συνέχισε στους ίδιους τόνους ο Πάνος Σκουρλέτης.

Όσον αφορά την υπόθεση Τζουμάκα ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν μπορεί να τεθεί εκτός κόμματος. Αυτό δείχνει μια μη κατανόηση του καταστατικού διότι αυτό που προβλέπεται όπως έγινε και στην περίπτωση Πολάκη είναι να προταθεί η παραπομπή κάποιου στην επιτροπή δεοντολογίας η οποία θα πρέπει να εγκρίνει την πρόταση με αυξημένη πλειοψηφία 2/3».

Ο ίδιος, δε, δήλωσε ότι «δεν είμαι οπαδός των διαγραφών στη βάση των πολιτικών απόψεων» σχολιάζοντας δηκτικά ότι «ο κ. Τζουμάκας δεν αιφνιδίασε κανέναν γιατί κατά τη διάρκεια της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ακριβώς τα ίδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πάνος Σκουρλέτης εκτίμησε, τέλος, ότι η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ «συρρικνώνεται με την απόφαση μετάθεσης του συνεδρίου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.