ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανελληνιά Ένωση για την Πατρίδα και το Έθνος: Συγκρότηση υπερκομματικού Εθνικού Ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες εκλογές

Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για τη Συγκρότηση (ΠΔΕ) Εθνικού Ψηφοδελτίου

Πανελληνιά Ένωση για την Πατρίδα και το Έθνος: Συγκρότηση υπερκομματικού  Εθνικού Ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες εκλογές

Η Πανελλήνια Ένωση για την Πατρίδα και το Έθνος εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται η απόφαση για την Συγκρότηση υπερκομματικού  Εθνικού Ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες εκλογές.

«Αθήνα, 7-2-2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρωτοβουλία του Δικτύου Ελληνισμού στις 22/10/2022 συγκροτήθηκε εννεαμελής Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή (ΠΔΕ), προκειμένου να φέρει σε επαφή όλους τους παραπάνω, με κύριο σκοπό τη δημιουργία κατ΄ αρχάς μιας υπερκομματικής πολιτικής μηχανής με συμφωνημένες Αρχές και βασικά προτάγματα και  με ιδιαίτερο στόχο τη συγκρότηση ενός υπερκομματικού  Εθνικού Ψηφοδελτίου στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Η ΠΔΕ  ξεκίνησε άμεσα τις  τακτικές συναντήσεις Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων (Κόμματα, Κινήματα, Συλλογικότητες, Προσωπικότητες) με κύριο στόχο τη συγκρότηση μιας Πανελλήνιας Ένωσης Πολιτών,   από όσο το δυνατόν περισσότερες  από τις παραπάνω δυνάμεις,  για την κάθοδό τους  στις προσεχείς εθνικές  εκλογές, κάτω από ένα Εθνικό Ψηφοδέλτιο. 

Έτσι μετά την από 31/1/2023 Πρόσκληση της ΠΔΕ  στις 4/2/2023 συνήλθαν σε ειδική Συνέλευση στο Grand Hotel Polis εκπρόσωποι από 35 και πλέον Κόμματα και πολιτικές και κοινωνικές  κινήσεις, καθώς και πλέον των 50 προσώπων με κοινωνική και πολιτική αναφορά και συζήτησαν τη δυνατότητα  διαμορφώσεως  υπερκομματικού Εθνικού Ψηφοδελτίου με σκοπό την  κάθοδο στις επικείμενες εθνικές εκλογές, με βασικά θέματα:

    Κυρίαρχα πολιτικά προβλήματα για την Πατρίδα μας σήμερα.

    Αναγκαίες προϋποθέσεις για μια εθνική πολιτική  στη χώρα, είναι:

Α.  Ανασυγκρότηση των Κοινωνικών και Οικονομικών δομών

Β.  Αυτάρκης Οικονομία και Ευημερία

Γ. Εθνική Στρατηγική (Ανεξάρτητη Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Εθνικής).

Μετά από την κεντρική εισήγηση  του Εκπροσώπου της ΠΔΕ το λόγο έλαβαν εκπρόσωποι των κομμάτων και οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι οι οποίοι σχεδόν όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,  αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα αυτού του εγχειρήματος συγκροτήσεως του Εθνικού ψηφοδελτίου άμεσα με σύγκληση ειδικής προς τούτο Συνεδρίασης προς συγκρότηση του, στην οποία θα τεθούν και οι τεχνικές λεπτομέρειες επιτυχίας.

Η συνέλευση κατέληξε όπως η ΠΔΕ συνεχίσει την προσπάθεια με τη σύγκληση εκ νέου διευρυμένης πανελλήνιας Σύσκεψης πριν τις Απόκριες ώστε να οριστικοποιηθεί η συγκρότηση πολιτικού οργάνου που απαιτείται για την επικύρωση της καθόδου με την  συμπλήρωση και ανάδειξη του Εθνικού ψηφοδελτίου στον Ελληνικό Λαό.

Για την Ημερομηνία σύγκλησης όλων των ανωτέρω πολιτικών  δυνάμεων θα εκδοθεί άμεσα εκ νέου τόπος και χρόνος εργασιών της Εθνικής Επιτροπής του Εθνικού Ψηφοδελτίου με πολιτική  για τον Ανθρωπισμό, την Αληθινή  Δημοκρατία με Ελευθερία και Αλληλεγγύη!

Μπροστά μας έχουμε αγώνες για το κράτος με Εθνική Ανεξαρτησία!

Για το Έθνος με διεθνή   συνεργασία και σεβασμό των λαών!

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Ψηφοδελτίου, τίθεται  στις επάλξεις του Αγώνα για  στο  πεδίο των Εθνικών εκλογών. Οι εκλογές αυτές θα συγκροτήσουν τη νέα Βουλή των Ελλήνων.

Μιας Βουλής που θα είναι ο χώρος νομοθετικής μάχης για το μέλλον και την εθνική συνέχεια των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού και του Έθνους    για τους Έλληνες και την  Ζωή που δικαιούνται  αυτοί και τα παιδιά τους!

Εθνική ανέγερση όλων λοιπόν για τη συγκρότηση ενός Εθνικού ψηφοδελτίου που απαιτούν οι καιροί  η Ορθόδοξη παράδοση και έχει ανάγκη ο Ελληνισμός και η Πατρίδα μας.

Για την  Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Δημοσιογράφος      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Καθηγ. Πανεπιστημίου Αθηνών     ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ

Στρατηγός ε.α

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Ψηφοδελτίου, τίθεται  στις επάλξεις του Αγώνα για  το  πεδίο των Εθνικών εκλογών. Οι εκλογές αυτές θα συγκροτήσουν τη νέα Βουλή των Ελλήνων. Μιας Βουλής που θα είναι ο χώρος νομοθετικής μάχης για το μέλλον και την εθνική συνέχεια των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού και του Έθνους.

Τονίζουμε δε, ότι :

Είμαστε αλληλέγγυοι στον Αγώνα των Ελλήνων υγειονομικών γιατρών και νοσηλευτών που διώκονται φασιστικά προκειμένου να υποκύψουν στον σημερινό φασισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το ίδιο   και στον αγώνα Συνταξιούχων ενάντια στην φασιστοειδή επιβολή του προστίμου προς εξαναγκαστικό εμβολιασμό , ενώ  κατανοούμε εκείνους που δεν μπόρεσαν και δέχτηκαν το εμβόλιο.

    Είμαστε αλληλέγγυοι στους Έλληνες πολίτες που ένεκα των βάρβαρων μέτρων των μνημονίων εξοστρακίζονται από το σπίτι τους και η ελληνική περιουσία περνάει σε ξένα χέρια    σε ποσοστό 7 στα 10 σπίτια.

Οι Πατριωτικές Δυνάμεις του έθνους   ενώνουν τη φωνή και τη δράση τους στην κατεύθυνση :

    Τη δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού με την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

    Την απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από τον οικονομικό γερμανικό ζυγό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

    Την θεσμική ανασυγκρότηση της χώρας, με την αναδόμηση των κοινωνικοοικονομικών δομών της οικονομίας,  της άμυνας , της δημόσιας τάξης και της παιδείας των Ελλήνων, γιατί με την Παιδεία οι Έλληνες θα αυτοκυβενηθούν.

    Την Εθνική Ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία γι να γίνουν οι Έλληνες κυρίαρχοι στον τόπο τους,.

    Την οικονομική ευημερία  και  την ασφάλεια των Ελλήνων με εθνική ξεχρέωση κράτους και πολιτών .

    Να αναδείξουν οι Έλληνες ξανά τον Άνθρωπο , τον Ανθρωπισμό και τα χαμένα ανθρώπινα ήθη, με την πραγματική Δημοκρατία , το κοινόν  των Ελλήνων που μας κράτησε αιώνια όρθιους παρά την βαρβαρότητα γύρω μας!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.