ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάρις Κουρτζίδης: «Έκκληση στον Εισαγγελέα να παρέμβει για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»

«Εμπλέκει τον πρωθυπουργό με την «Greek Mafia» και την δολοφονία Σκαφτούρου»

Πάρις Κουρτζίδης: «Έκκληση στον Εισαγγελέα να παρέμβει για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»

«Ανεξαρτήτως με το αν και το πόσο συμφωνεί κάποιος με το ύφος των δημοσιευμάτων της εφημερίδας «Μακελειό», το σημερινό πρωτοσέλιδο χρήζει άμεσης παρέμβασης της αρμόδιας Εισαγγελίας.

Ως πρόεδρος του ΕΛ.Α και δημοσιογράφος που ασκεί εδώ και πάμπολλα χρόνια ερευνητική δημοσιογραφία προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, καλώ τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Πλιώτα, σε περίπτωση που δεν ενεργήσει εντός της ημέρας η αρμόδια Εισαγγελία, να παρέμβει ο ίδιος όπως οφείλει, προκειμένου να διαταχθεί άμεσα ενδελεχής έρευνα και να κληθεί ο δημοσιογράφος – συντάκτης του ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακελειό» για να προσκομίσει τα «ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία» που επικαλείται ότι σχετίζονται με την «Greek Mafia», την πρόσφατη στυγνή δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου και την όποια εμπλοκή «στενών ανθρώπων» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με το παρακράτος, τη «νύχτα» και συγκεκριμένα «συμβόλαια θανάτου».Έτσι μόνο υπηρετείται το δημόσιο συμφέρον και αποδεικνύεται ότι υπάρχει κράτος -κι όχι μόνο παρακράτος-, ασυμβίβαστη ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και Ελευθερία του Τύπου.

Έτσι μόνο δύναται να σπάσει το απόστημα και να εξαρθρωθεί η ελληνική μαφία, η οποία τα τελευταία χρόνια αλλάζει συνεχώς χέρια και οικονομικο-πολιτικές σχέσεις. Έτσι μόνο αποδεικνύεται αν τέτοια ρεπορτάζ αποτελούν μέρος της μάχιμης ερευνητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα ή της «βρώμικης» δήθεν δημοσιογραφίας που στόχο έχει είτε να εκβιάζει είτε να λασπώνει πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. Ιδού η Ρόδος…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.