ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επανάφερε τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ αλλά τα χρέη του ΠΑΣΟΚ; (φώτο)

Ο πράσινος ήλιος ανατέλλει και πάλι στη νέα πορεία που χαράζει το κίνημα

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επανάφερε τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ αλλά τα χρέη του ΠΑΣΟΚ; (φώτο)

Στην δημοσιότητα δόθηκε σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου το νέο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με το Ν.Ανδρουλάκη να επαναφέρει τον Πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ αλλά με τα χρέη που αγγίζουν τα 318 εκατομμύρια του ΠΑΣΟΚ μάλλον είναι πιο πολύ ΚΙΝΑΛ; 

Μετά από μια πολύχρονη και περιπετειώδη πορεία που υιοθέτησε πολλά ονόματα και σήματα με τον πράσινο ήλιο να είναι μόνο μια απλή «συνιστώσα» των νέων σχημάτων, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και ο πράσινος ήλιος ανατέλλει και πάλι στη νέα πορεία που χαράζει το κίνημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή στην αρχή του χρόνου ενώ καθαρός και ξάστερος από δάνεια εμφανίστηκε ο αντίστοιχος ισολογισμός του ΚΙΝ.ΑΛΛ. το 2020, ο ισολογισμός του ΠΑΣΟΚ αποτυπώνει την πραγματικότητα μια και οι δανειακές υποχρεώσεις του ανέρχονται πλέον στα 318 εκατ., χώρια βέβαια με τα υπόλοιπα χρέη και των δύο κομματικών σχηματισμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.