ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Για άλλη μια φορά το κόστος θα πληρώσουν οι οικιακοί καταναλωτές και οι επιχειρήσεις»

«Όλοι μπορούν να κρίνουν ποια πρόταση υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Για άλλη μια φορά το κόστος θα πληρώσουν οι οικιακοί καταναλωτές και οι επιχειρήσεις»

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας τις κυβερνητικές εξαγγελίες για την αλλαγή στην τιμή της κιλοβατώρας, τονίζοντας πως την διαφορά στο ρεύμα «θα την πληρώσουν ξανά» οι καταναλωτές.

«Δυστυχώς σήμερα διαψεύδονται οικτρά οι υποστηρικτές της λύσης για επιβολή πλαφόν στη χονδρική τιμή του ρεύματος. Για άλλη μια φορά το κόστος θα πληρώσουν οι οικιακοί καταναλωτές και οι επιχειρήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Παράλληλα, τόνισε ότι «με τις ανακοινώσεις τής κυβέρνησης η MWh θα κυμαίνεται από 150-170 ευρώ για τα νοικοκυριά. Θα υπάρχουν όμως πολλές διαβαθμίσεις ανάλογα τον πάροχο, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ξεπερνά τα 200 ευρώ».

«Αντιθέτως με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για επιβολή πλαφόν στην λιανική τιμή του ρεύματος η MWh θα προσδιοριζόταν στα 140 ευρώ σταθερά για έναν χρόνο και το κόστος θα μοιραζόταν μεταξύ κράτους και ηλεκτροπαραγωγών ενώ τώρα μεταφέρεται στον Έλληνα φορολογούμενο», προσθέτει στην συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για τους εμπορικούς καταναλωτές η MWh θα κυμαίνεται πάνω από τα 200 ευρώ, την ώρα που οι επιχειρήσεις πληρώνουν ήδη το πιο ακριβό ρεύμα σε όλη την Ευρώπη. Όλοι μπορούν να κρίνουν ποια πρόταση υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.