ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για συνέντευξη Κ.Μητσοτάκη από Αλεξανδρούπολη: «Επιλέγει εκλογές στο σκοτάδι και σε τοξικό κλίμα»

«Εργαλειοποίησε το ”απόρρητο” για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για συνέντευξη Κ.Μητσοτάκη από Αλεξανδρούπολη: «Επιλέγει εκλογές στο σκοτάδι και σε τοξικό κλίμα»

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αλεξανδρούπολη.

Με αφορμή και τις εξελίξεις με την ΑΔΑΕ, η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι «εργαλειοποίησε το ”απόρρητο” για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αναφέρει:

«Ο πρωθυπουργός, που το 2019 υπήγαγε την ΕΥΠ στον προσωπικό του έλεγχο και εργαλειοποίησε το ”απόρρητο” για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια, βάπτισε ”θεσμική διαφωνία” την ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της ΑΔΑΕ.

Μια τόσο προδήλως αντισυνταγματική συμπεριφορά δηλώνει είτε απώλεια κάθε επαφής με τη θεσμική πραγματικότητα μιας χώρας μέλους της Ε.Ε. είτε τρόμο μπροστά στο ενδεχόμενο νέων αποκαλύψεων».

Μάλιστα, η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη προσθέτει, παραπέμποντας σε δημοσίευμα γνωστής πολιτικής ιστοσελίδας, ότι «η ΑΔΑΕ έχει τεκμηριώσει την παρακολούθηση από την ΕΥΠ ενός εν ενεργεία Υπουργού της Κυβέρνησης και ανώτερων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Απαιτούνται καθαρές απαντήσεις εδώ και τώρα.

Η συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να γίνουν οι εκλογές στο σκοτάδι και σε τοξικό κλίμα, είναι μια επικίνδυνη επιλογή για τη χώρα μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες γεωπολιτικές συνθήκες, όπου πρέπει να προκρίνονται το πολιτισμένο κλίμα αντιπαράθεσης και η θεσμική συμπεριφορά», επισημαίνει, καταλήγοντας, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.