ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα βασικής ανάγκης και της φορολογίας στα καύσιμα

«Ο Α.Γεωργιάδης μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι φιλελεύθερος λαϊκιστής ή κρατιστής λαϊκιστής»

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα βασικής ανάγκης και της φορολογίας στα καύσιμα

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας, ζητά μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα βασικής ανάγκης και της φορολογίας στα καύσιμα για την επιβίωση του νοικοκυριού.

«Για άλλη μια φορά ο αρμόδιος για την αγορά Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι φιλελεύθερος λαϊκιστής ή κρατιστής λαϊκιστής» αναφέρει ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ.

• Ακόμη δεν έμαθε πως με βάση το δίκαιο του ελεύθερου ανταγωνισμού που η κυβέρνηση του πρόσφατα επικαιροποίησε, απαγορεύονται οι δημόσιες ανακοινώσεις περί δήθεν «δικαιολογημένης» ακρίβειας από το εξωτερικό;

• Κανείς δεν τον έχει ενημερώσει ότι οι «συναντήσεις φορέων» που μόνο «εικόνα» προσφέρουν , στην πραγματικότητα, δημιουργούν τις συνθήκες για έκνομα καρτέλ;

«Αντί λοιπόν να αναθέτει στη ΔΙΜΕΑ επιπλέον έργο των δυο μόνο ειδικών υπαλλήλων κοστολόγων , ας φροντίσει να την ενισχύσει με επιπλέον προσωπικό, στηρίζοντας παράλληλα τη δύναμη των καταναλωτικών οργανώσεων, και διευρύνοντας τη δύναμη και την ανεξαρτησία της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Και ας ξεκινήσει τις σοβαρές παρεμβάσεις μειώνοντας το ΦΠΑ σε τρόφιμα βασικής ανάγκης και τη φορολογία στα καύσιμα για την επιβίωση του νοικοκυριού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«ΥΓ: Ας μας ενημερώσει επιτέλους ο Υπουργός, αν πληρώθηκαν εκείνα τα πολυδιαφημισμένα πρόστιμα «αισχροκέρδειας» σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ, τα ονόματα των οποίων ακόμη περιμένουμε» καταλήγει ο κ. Πάνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.