ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Περίεργη» ανακοίνωση από Ε.Τατάρ λίγες ώρες πριν την δήλωση Χ.Συλιανίδη για «μισή τουρκική Κύπρο»

«Ο Αζέρος πρόεδρος Ιλχάν Αλίγιεφ με αναγνωρίζει ως πρόεδρο της Βόρειας Κύπρου»!

«Περίεργη» ανακοίνωση από Ε.Τατάρ λίγες ώρες πριν την δήλωση Χ.Συλιανίδη για «μισή τουρκική Κύπρο»

Μία δήλωση που δημιουργεί υποψίες έγινε από τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ λίγες ώρες πριν την πρωτοφανή παρέμβαση του υπουργού ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής, είπε ότι «ήδη η μισή Κύπρος είναι τουρκική»!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Αλίγεφ (ο Αζέρος πρόεδρος) δήλωσε ότι θα με υποδεχθεί ως πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου στη Σούσα τον Ιούλιο. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω»

Αυτό ισχυρίστηκε εχθές το απόγευμα ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ, κατά την επιμνημόσυνη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα για τον αποθανόντα σφαγέα των Ελληνοκυπρίων το 1974 Ραούφ Ντενκτάς.

Το Αζερμπαϊτζάν προτίθεται λοιπόν να αναγνωρίσει «τουρκική» Κύπρο, την ώρα που Έλληνας υπουργός μας ανακοινώνει ότι «η μισή Κύπρος ήδη έγινε τουρκική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι νοσηρό να σκεφτεί κάποιος, ότι αυτό μπορεί να μην ήταν τυχαίο; Επίσης, τι προτίθεται να πράξει η κυβέρνηση απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν εάν προβεί ο πρόεδρός του σε μία τέτοια ενέργεια;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.