ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Η κυβέρνηση έφερε έναν προϋπολογισμό με χαμηλές δαπάνες σε καίριους τομείς, χωρίς όραμα και έμπνευση»

Ειδική αναφορά έκανε για τις δαπάνες Πολιτισμού λέγοντας ότι η κυβέρνηση τον αντιμετωπίζει ως «παρακατιανό»

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Η κυβέρνηση έφερε έναν προϋπολογισμό με χαμηλές δαπάνες σε καίριους τομείς, χωρίς όραμα και έμπνευση»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέλυσε στη Βουλή, τους λόγους που καταψηφίζει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης.

Η πρόεδρος του κόμματος, άνοιξε τον κύκλο των ομιλιών των αρχηγών ασκώντας κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, ανέλυσε τους 20 λόγους για τους οποίους θα καταψηφίσουν τον κρατικό προϋπολογισμό του ’24 σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έφερε «έναν προϋπολογισμό αριθμών με χαμηλές δαπάνες σε καίριους τομείς, χωρίς όραμα και έμπνευση».

Η Ζ.Κωνσταντοπούλου, ανέφερε ότι καταρτίστηκε για τους δανειστές της χώρας και τους διεθνείς οργανισμούς.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η κυβέρνηση αναζητά φόρους από τους πολίτες στους οποίους όμως δεν αποδίδει τα υπερκέρδη τα οποία έρχονται, όπως είπε, από την αφαίμαξη τους, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι χαμηλές οι δαπάνες για την Υγεία αλλά και την Παιδεία.

Ειδική αναφορά έκανε για τις δαπάνες Πολιτισμού λέγοντας ότι η κυβέρνηση τον αντιμετωπίζει ως «παρακατιανό».

Στην έναρξη της ομιλίας της, η Ζ.Κωνσταντοπούλου έδωσε την ευχή της για το νέο έτος, λέγοντας ότι το ’24 να είναι η χρονιά για την πραγματική ισότητα των φύλων στην κοινωνία και την πολιτική και οι διακρίσεις πάσης φύσεως να εξαλειφθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, επανέλαβε την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας, να κηρυχθεί η επέτειος του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου, εθνική εορτή όπως και η 23η Ιουλίου η αποκατάσταση της Δημοκρατίας και 8η Δεκεμβρίου, καθώς το 1974 πραγματοποιήθηκε το δημοψήφισμα για το Πολιτειακό στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.