ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Η κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία της επιστολικής ψήφου στις εθνικές εκλογές»

«Η Πλεύση Ελευθερίας θα πάρει και πάλι καθαρή θέση»

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Η κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία της επιστολικής ψήφου στις εθνικές εκλογές»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τη Νίκη Κεραμέως να αναλάβει πρωτοβουλία και να αποσύρει την τροπολογία που διευρύνει την επιστολική ψήφο και στις εθνικές εκλογές.

Επίσης, τόνισε από το βήμα της Βουλής, ότι σε περίπτωση που εισακουστεί η πρόταση της δεν πρέπει να έχει η κυβέρνηση «ψυχολογία ήττας». «Δεν θα πούμε ότι ηττήθηκε η κυβέρνηση, ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν είναι πεδίο χαιρεκακίας ή μικρόψυχων πανηγυρισμών», δήλωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τη θετική στάση επί της αρχής στο νομοσχέδιο που αφορά την επιστολική ψήφο για τις ευρωεκλογές, όμως διαφωνεί με τον τρόπο εκπρόθεσμης εισαγωγής της νέας τροπολογίας.

Άλλωστε, όπως σημείωσε είναι βασικό και απόλυτη προτεραιότητα να μπορούν να ψηφίσουν όλοι. «Θα επιμένουμε να μετράει η ψήφος καθενός και καθεμιάς για να μην εξαιρείται κανείς αμέσως εμμέσως ή εντέχνως από την εκλογική διαδικασία», τόνισε χαρακτηριστικά. Η κυρία Κωνσταντοπούλου, ζήτησε από την κυβέρνηση να καταθέσει εκ νέου νομοσχέδιο που να αφορά τις εθνικές εκλογές, αργότερα μετά τις κάλπες των ευρωεκλογών, όταν και θα έχει γίνει αποτίμηση των θετικών και των αρνητικών στοιχείων της επιστολικής ψήφου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Πλεύση Ελευθερίας θα πάρει και πάλι καθαρή θέση, θα ψηφίσουμε και πάλι θετικά», τόνισε ζητώντας όμως αυτό να έχει γίνει με τα σωστά βήματα και ύστερα από διαβούλευση. Επιπλέον, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, αναφέρθηκε και στο εκλογικό όριο του 3%, λέγοντας ότι πρέπει να γίνει η άρση αυτού του ποσοστού ώστε να υπάρχει καλύτερη εκπροσώπηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.