ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Τσαπανίδου: «Δεν είχα ποτέ πρόθεση να ασχοληθώ με την πολιτική»

«Έκανα τις δηλώσεις εκείνες απόλυτα αυθεντικά γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή»

Π.Τσαπανίδου: «Δεν είχα ποτέ πρόθεση να ασχοληθώ με την πολιτική»

Σε μια συνέντευξη προχώρησε η δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, όπου αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η πλέον πολιτικός σχολίασε το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μετά την ανακοίνωσή της ότι πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, όπου το 2018 έλεγε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι δεν θέλει να εμπλακεί με την πολιτική.

Εξήγησε ότι όταν έλεγε αυτά εκείνη την εποχή τα πίστευε, ενώ τα πράγματα άλλαξαν μετά λόγω της πανδημίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το βίντεο αυτό χρησιμοποιείται για να πετύχουν κάποιοι ορισμένα αποτελέσματα.

«Βγήκε ένα περίφημο βίντεο με κάποιες δηλώσεις μου στην Ελεονώρα Μελέτη το 2018. Ήταν η εποχή που είχα φύγει από την πρωινή ζώνη, είχα παραιτηθεί και είχα κλείσει την πόρτα για πάντα. Είχα πει ότι δεν θέλω να ξανακάνω πρωινή ζώνη».

«Είχα σκοπό να αποτραβηχτώ από τη δημοσιογραφία εκείνη την εποχή, μετά ήρθαν τα πάνω κάτω. Ήρθε η πανδημία. Και ξαναγύρισα στα δελτία ειδήσεων γιατί άρχισαν τα προβλήματα. Κυκλοφόρησε το βίντεο με τις δηλώσεις και όλοι το χρησιμοποίησαν για να στοχεύσουν, να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα».

«Σίγουρα το βίντεο αυτό προβλημάτισε πολλούς και χαίρομαι που ξεκινάς με αυτή την κουβέντα. Αυτό που θέλω να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι έκανα τις δηλώσεις εκείνες, απόλυτα αυθεντικά γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή».

«Δεν είχα καμία πρόθεση να κατέβω στην πολιτική, καμία πρόθεση να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Έκανα μια δήλωση πολύ αληθινή.», είπε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Στη συνέχεια η Πόπη Τσαπανίδου επισήμανε ότι έκλεισε τον κύκλο της ως δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν δούλεψα ποτέ στη δημοσιογραφία στοχεύοντας σε μια εξαργύρωση της δημοσιογραφικής θέσης με μια πολιτική. Όταν ήρθε αυτή η πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μπήκα σε μια αναζήτηση εσωτερική αν θέλω να το κάνω. Ήμουν πολύ αληθινή τότε και συνεχίζω να είμαι και σήμερα. Εγκαταλείπω τη δημοσιογραφία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.