ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα τουρκικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν «προκλητική ενέργεια» την επίσκεψη της Κ.Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο

Τα τουρκικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν «προκλητική ενέργεια» την επίσκεψη της Κ.Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο

Με την επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο ασχολήθηκαν εκτενώς τα τουρκικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «προκλητική ενέργεια».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Καστελόριζο την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, για τον εορτασμό της 77ης επετείου απελευθέρωσης του νησιού. «Η Ελλάδα προβαίνει σε προκλητικές ενέργειες. Αντί να ακούσει τις εκκλήσεις της Άγκυρας για διάλογο, συνεχίζει τις προκλήσεις στην περιοχή», έγραψε σχετικά το haber7.com.

Παράλληλα, πλείστα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τουρκικό τύπο συνεχίζουν την προπαγάνδα περί «στρατικοποίησης» του Καστελόριζου, που -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους- αντιβαίνει στις Διεθνείς Συνθήκες.

Το TRT World, μάλιστα, κατέγραψε δραστηριότητες της ελληνικής στρατιωτικής δύναμης στο Καστελόριζο με ειδική κάμερα από τις απέναντι τουρκικές ακτές στο Κας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τουρκικού διεθνούς αγγλόφωνου ειδησεογραφικού καναλιού, τα πλάνα που προβλήθηκαν δείχνουν Έλληνες στρατιώτες να περιπολούν το νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.