ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Αντετονκούμπο, ο Βελόπουλος και η «Γιορτή της Δημοκρατίας»: Όχι άλλο κάρβουνο! (βίντεο)

Ο Αντετονκούμπο, ο Βελόπουλος και η «Γιορτή της Δημοκρατίας»: Όχι άλλο κάρβουνο! (βίντεο)

Μια καλά στημένη προβοκάτσια κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλου είχαμε απόψε: Για να σπιλώσουν την απόφασή του να μην παρευρεθεί στην δεξίωση για την «Αποκατάσταση της Δημοκρατίας» αύριο στο Προεδρικό Μέγαρο, είπαν και έγραψαν τα φερέφωνα του Μαξίμου, ότι δεν πάει επειδή… είχε κληθεί ο Γ.Αντετονκούμπο!

Ουδέν ψευδέστερον ή όπως λένε και οι νεοταξίτες, ουδέν πιο «fake news»!

Κατ’αρχήν δεν ξέρουμε αν είχε κληθεί ο Γιάννης Αντετοκούμπο, αφού χθες το pronews.gr δημοσιοποίησε την επιστολή άρνησης του Κ.Βελόπουλου, ενώ το θέμα με τον Αντετονκούμπο ανέκυψε σήμερα από την φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα (η οποία το ανασκεύασε πλήρως όταν οι νομικοί του Κ.Βελόπουλου ενημέρωσαν για το τι θα ακολουθήσει)..

Δεύτερον ο μπασκετμπολίστας, σιγά μην έφευγε από τις ΗΠΑ, όπου ζει το όνειρό του με την κατάκτηση του ΝΒΑ από την ομάδα του για να έρθει στην Αθήνα και να παίξει τον ρόλο του προπαγανδιστή της κυβέρνησης μαζί με τους ΛΟΑΤΚΙ καλεσμένους της Σακελλαροπούλου.

Λεπτομέρεια: Η ιστοσελίδα που έγραψε τα φούμαρα έχει πάρει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την λίστα Πέτσα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάλι καλά που δεν έγραψαν ότι θα έρθει και Τ.Μπάιντεν για «να υποβάλλει τα σέβη του» στην Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.